صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۴۹۱۲
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹
حجت‌الاسلام صبوحی:

مدیرمسئول مؤسسه تدبر در قرآن کریم در نخستین گردهمایی طلبه تراز قرآنی با تأکید بر اینکه حوزه‌های علمیه مهم‌ترین مراکز ترویج آموزه‌های قرآنی هستند، گفت: حوزه‌های علمیه باید به‌عنوان پرچم‌داران اصلی تدبر در قرآن کریم شناخته شوند.

به گزارش ایکنا، نخستین گردهمایی طلبه تراز قرآنی بعدازظهر پنجشنبه ۲۶ تیرماه در سالن همایش‌های فرهنگسرای اشراق و با حضور جمعی از طلاب قرآنی استان تهران برگزار شد.

این گردهمایی که نخستین اجتماع بزرگ طلاب و روحانیون قرآنی تهران به شمار می‌رود، فرصتی مناسب برای تبادل نظر و هم‌اندیشی پیرامون روش‌های ترویج تدبر در قرآن کریم ایجاد کرد.

در بخشی از این مراسم مرکز تخصصی و نخبگانی طلبه تراز قرآنی به حاضران معرفی شد؛ مرکزی که هدف آن تربیت طلاب نخبه و متعهد به آموزه‌های قرآنی است تا بتوانند نقش مؤثری در اشاعه فرهنگ تدبر در جامعه ایفا کنند.

در بخش دیگری از این گردهمایی حجت‌الاسلام والمسلمین علی صبوحی، مدیر مسئول مؤسسه تدبر در کلام وحی و عضو ستاد ملی تدبر در قرآن کریم، طی سخنانی بیان کرد: حوزه‌های علمیه باید به‌عنوان پرچم‌داران اصلی تدبر در قرآن کریم شناخته شوند و نقش پیشرو در تبیین آموزه‌های الهی داشته باشند.

وی افزود: حوزه‌های علمیه مهم‌ترین مراکز برای ترویج آموزه‌های قرآنی و تفسیر دقیق آیات الهی هستند که با تدبر در کلام وحی، آموزه‌های نورانی قرآن کریم را از سرچشمه اصلی آن برای مردم تبیین می‌کنند.

صبوحی اظهار کرد: طلابی که در مرکز تخصصی و نخبگانی طلبه تراز قرآنی ثبت‌نام می‌کنند، طی دو دوره آموزشی دو ساله به صورت تخصصی به مطالعه مفاهیم و تفسیر‌های عمیق قرآن کریم خواهند پرداخت و پس از پایان این دوره به عنوان مبلغان ترویج‌ دهنده تدبر در قرآن کریم در جامعه حضور فعال خواهند داشت.

مدیرمسئول مؤسسه تدبر در کلام وحی افزود: این برنامه آموزشی علاوه بر ارتقای سطح علمی طلاب، به رشد معنوی آنان نیز کمک شایانی می‌کند و می‌تواند زمینه‌ساز تحول در سطح فرهنگ قرآنی کشور باشد.

وی تصریح کرد: این مرکز با برنامه‌ریزی دقیق و تخصصی زمینه رشد علمی و معنوی طلاب را فراهم می‌آورد تا با تسلط کامل بر مفاهیم قرآن کریم به مبلغان توانمند تبدیل شوند.

انتهای پیام