صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۵۴۴۹
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
بقایی در نشست خبری:

سخنگوی وزارت خارجه با ابراز تأسف از سکوت جامعه بین‌الملل در قبال جنایات اسرائیل در غزه، گفت: هدف قرار دادن مردم گرسنه در صف کمک‌های غذایی، جنایتی است که حتی واژه‌ها از توصیف آن ناتوان‌اند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز دوشنبه ۳۰ تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن ابراز انزجار از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: ابراز انزجار از ظلم و جنایتی که در غزه در حال وقوع است، یک ضرورت انسانی و اخلاقی است. در دو سال گذشته، میزان خشونت و ظلم در سرزمین‌های اشغالی به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته و به‌ویژه در ماه‌های اخیر، استفاده از غذا و آب به‌عنوان ابزار جنگ و کشتار زنان و کودکان، به فاجعه‌ای انسانی تبدیل شده است.

وی افزود: بیش از ۱۴۰ روز است که قطره‌ای آب و ذره‌ای غذا به‌طور کامل به غزه وارد نشده است. در روز‌های اخیر، فریاد استغاثه مردم فلسطین را در صفحات مجازی می‌بینیم و خبرنگاران همچنان در خط مقدم آگاهی‌بخشی و نشان دادن حقیقت تلخ سرزمین‌های اشغالی ایستاده‌اند. با کمال تأسف، وجدان بشری در برابر این جنایات به سکوتی مطلق فرو رفته و این یکی از مصیبت‌بارترین شرایطی است که رژیم صهیونیستی بر وجدان جامعه جهانی تحمیل کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: فقط در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۱۵۰ انسان بی‌گناه کشته شده‌اند؛ بسیاری از این افراد در محل‌های توزیع کمک‌های غذایی از سوی سازمان‌های به‌ظاهر مردم‌نهاد آمریکایی-صهیونیستی هدف قرار گرفتند. از صف‌های دریافت غذا به‌عنوان تله‌ای برای قتل‌عام فلسطینی‌ها استفاده می‌شود؛ جنایتی که حتی واژه‌ها و عبارات توان توصیف شدت و پلیدی آن را ندارند.

بقایی تأکید کرد: جامعه جهانی در آزمون بزرگی مردود شده و کشور‌های منطقه باید مسئولانه وارد عمل شوند. جا دارد که سازمان همکاری اسلامی هرچه سریع‌تر یک نشست اضطراری و ویژه در مورد این جنایات برگزار کند. جمهوری اسلامی ایران نیز این درخواست را رسماً به دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی منتقل کرده است.

وی اظهار کرد: نهاد‌های حقوق بشری و بشردوستانه بین‌المللی متأسفانه در انجام وظایف خود ناتوان مانده‌اند. دیوان‌های بین‌المللی که موظف به رسیدگی و توقف جنایات هستند، دچار تحریف و فشار‌های مختلف شده‌اند و از ایفای وظایف قانونی خود بازمانده‌اند. تحریم خانم فرانچسکا آلبانزه، گزارشگر ویژه حقوق بشر در فلسطین، در هفته گذشته، یک نقطه عطف در روند حمایت‌های علنی و همه‌جانبه آمریکا از جنایات اسرائیل بود. پس از این اقدام، اعضای کمیته حقیقت‌یاب به‌طور دسته‌جمعی استعفا دادند که این استعفا در حقیقت اعتراض به فروپاشی حقوق بین‌الملل در برابر فشار‌های سیاسی بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز میزبان یکی از بازماندگان شهدای راه علم و دانش هستیم؛ آقای صابر، برادر شهید صدیقی صابر از شهدای حادثه تروریستی آستانه‌اشرفیه. در آن جنایت، جمعی از هموطنان ما که از اقوام اساتید دانشگاهی بودند، به شهادت رسیدند. من شخصاً در مراسم تشییع برخی از این شهدا حضور یافتم و امروز نیز از ایشان خواستم تا در این نشست حضور پیدا کنند تا نمادی از همبستگی ملی ایرانیان با خانواده‌های شهدای تجاوز و ترور باشند.

ادامه دارد...

انتهای پیام