صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۶۱۵۸
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷

جلسه‌ تفسیر قرآن کریم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قائدرحمتی، امام جمعه شهرستان دورود در مسجد امام حسین(ع) این شهرستان برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه شهرستان دورود در ادامه برنامه‌های فرهنگی و قرآنی شهرستان، جلسه‌ تفسیر قرآن کریم شامگاه پنجشنبه، دوم مردادماه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قائدرحمتی، امام جمعه شهرستان دورود و جمعی از علاقه‌مندان به معارف قرآن کریم در مسجد امام حسین(ع) شهرستان دورود برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قائدرحمتی، امام جمعه شهرستان دورود در این محفل قرآنی به بیان نکات اخلاقی، اعتقادی و اجتماعی پرداخت و با تأکید بر لزوم انس دائمی با قرآن، اظهار کرد: قرآن، کتاب هدایت است و اگر جامعه‌ای به مفاهیم آن عمل کند، از انحراف، ظلم و فساد در امان خواهد ماند.

وی با اشاره به شرایط فرهنگی امروز جامعه، گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری، نیازمند بازگشت به قرآن و تبیین مفاهیم آن برای نسل جوان هستیم.

این جلسات تفسیر قرآن کریم با هدف ارتقای معرفت دینی و تبیین پیام‌های زندگی‌بخش قرآن کریم، به‌صورت مستمر در مساجد شهرستان برگزار می‌شود.

انتهای پیام