صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۵۵۸۲
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
بهروز خلیلی:

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به اقدامات شاخص و ابتکاری استان در بخش اقتصاد و تولید، خواستار تبیین عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه اقتصاد در یک سال گذشته شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، بهروز خلیلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل ۲۶ شهریورماه در نشست تشریح اقدامات و برنامه‌های ابتکاری دستگاه‌های اقتصادی، تولیدی و خدماتی استان اظهار کرد: در سفر رئیس‌جمهور به اردبیل ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای طرح‌های اقتصادی اختصاص یافت و دستگاه‌ها و بانک‌ها موظف هستند، سهم شهرستان‌ها را با اولویت طرح‌های بالای ۶۰درصد پیشرفت، اشتغال‌محور، صادرات‌محور و مؤثر در خودکفایی کشور مشخص کنند.

وی به انعقاد تفاهم‌نامه ۴۶هزار میلیارد تومانی با ۱۴ هلدینگ سرمایه‌گذاری اشاره کرد و افزود: اجرای این تفاهم‌نامه‌ها در سفر رئیس‌جمهور مصوب شده و با توجه به آغاز عملیات اجرایی ۷ طرح، لازم است تا پایان مهر اجرای ۷ طرح دیگر نیز با همکاری دستگاه‌ها آغاز شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با بیان اینکه ۴۵۶ طرح اقتصادی در حال اجرا در استان وجود دارد، ادامه داد: برای این طرح‌ها ۱۲۰۰میلیارد تومان تسهیلات از بانک ملی، ۳۲۰۰میلیارد تومان از بانک تجارت در قالب اوراق سپرده‌گذاری، ۲۰۰۰میلیارد تومان از تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۳هزار و ۵۰۰میلیارد تومان از سفر رئیس‌جمهور اختصاص یافته است که بخشی از آن در مرحله دریافت تسهیلات قرار دارد.

انتهای پیام