صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۹۶۹۳
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹
تولیت آستان امام علی(ع):

گروه بین‌الملل: تولیت آستان مقدس امام علی(ع) تأکید کرد: بزرگ‌ترین هدف از یادگیری قرآن، تدبر و تأمل در مفاهیم و معانی کلام وحی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان مقدس علوی، شیخ ضیاء‌الدین که دیروز، 22 شهریور، طی نشستی در اداره دارالقرآن وابسته به بخش امور دینی آستان علوی سخن می‌گفت، از تلاش‌های مؤسسات قرآنی در پرورش نسل‌های قرآنی که وظیفه‌شان حمل و نشر ارزش‌های والای انسانی در جامعه است، قدردانی کرد.


این نشست با حضور هیئتی از مجمع قرآنی استان «ذی‌قار» برگزار شد و تعدادی از مسئولان دارالقرآن‌ها، مؤسسات و مراکز قرآنی این استان در آن حضور یافتند.
تولیت آستان علوی با استناد به آیات و احادیث مرتبط با عظمت قرآن کریم، بر اهمیت نقش قرآن در جامعه و وجوب قرائت و یادگیری آن با اهتمام به احادیث پیامبر(ص) و امامان معصوم(ع) تأکید کرد.

شیخ ضیاء‌الدین از مسئولان دارالقرآن‌ها و مؤسسات قرآنی استان «ذی‌قار» خواست که برنامه‌های خود را در راستای تحقق هدفی بزرگ‌تر از یادگیری قرآن یعنی تدبر و تأمل در معانی و مضامین آیات کلام وحی سوق دهند.
وی با اشاره به آیه 29 سوره «ص» گفت: این آیه شریفه می‌فرماید: «کِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ إِلَیْکَ مُبَارَکٌ لِیَدَّبَّرُوا آیَاتِهِ وَلِیَتَذَکَّرَ أُولُو الْأَلْبَابِ؛ [این] کتابى مبارک است که آن را به سوى تو نازل کرده‏‌‌ایم تا در آیات آن بیندیشند و خردمندان پند گیرند». این آیه بر بر تدبر در قرآن تأکید دارد؛ لذا قرآن کریم باید در زندگی و عقاید حاملان قرآن اعم از قاریان و حافظان مجسم شود.


حاج مصطفی شریفی، رئیس مجمع قرآنی استان ذی‌قار و مسئول هیئت قرآنی این استان نیز در نشست دارالقرآن وابسته به بخش امور دینی آستان علوی با اشاره به فعالیت‌های این مجمع گفت: این مجمع 12 مؤسسه و دارالقرآن دارد که در بخش‌های مختلف استان ذی قار مشغول فعالیت هستند.