صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۸۸۱۶۹
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۷
روایت نقوی حسینی از تناقض غربی؛

گروه سیاسی: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دروغ بودن ادعای غربی‌ها در مقابله با تروریسم در روزهای اخیر مشخص شد؛ آمریکایی‌ها در عین حال که ائتلاف ضد داعش تشکیل داده بودند اما با ترکیه برای آموزش تروریست‌های داعش توافق کردند و این دم خروس ادعاهای آنان را آشکار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) پس از اتفاقات تروریستی اخیر در فرانسه، آمریکا و دانمارک که نشان دهنده افزایش روند اسلام‌ستیزی در غرب بود رؤسای جمهور فرانسه و آمریکا در سخنانی معنادار به بیان راه حل مقابله با افراط‌گرایی پرداختند که به نظر می‌رسد راه حل ادعایی آنان نتیجه‌ای جز افزایش روند اسلام‌هراسی و ادامه تسلسل تحریک و ترور نخواهد داشت.

فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه، چندی پیش در سخنرانی خود در دانشگاه سوربن خواستار آموزش لائیسیته(عدم دخالت دین در عرصه سیاسی) به دانش آموزان برای مقابله با افراط‌گرایی شد.

وی اصلاح نظام آموزشی را مهمترین راهکار مقابله با این معضل دانست و گفت: مدارس در صف اول مبارزه با افراط‌گرایی هستند.

همچنین باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، در یادداشتی با موضوع «مقابله با تروریسم» در لوس‌آنجلس تایمز با بیان اینکه تهدیدات علیه آمریکا در حال گسترش است، نوشته است: «در سوریه و عراق داعش غیرنظامیان بی‌گناه را به قتل رسانده و گروگان‌ها را از جمله گروگان‌های آمریکایی کشتند و وحشیگری خود را به لیبی هم گسترش دادند، جایی که قتل مسیحیان مصری در آن انجام شد. در ماه‌های اخیر ما شاهد حملات کشنده‌ای در اوتاوا، سیدنی،‌ پاریس و کپنهاگ بوده‌ایم».

اما نکته مهم اینکه اوباما در ادامه این یادداشت در مقام راه حل این معضل جهانی، خواستار توسعه ارزش‌های فرهنگ غربی مبتنی بر «پلورالیسم» برای مقابله با اقدامات تروریستی شد.

چرا جوامع غربی به جوامعی تروریست‌پرور تبدیل شده‌اند؟

سید حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا درباره ارزیابی خود از این گونه نسخه‌های ادعایی غرب برای مقابله با افراط‌گرایی و تروریسم گفت: اتفاقاتی که اخیرا توسط داعش در منطقه و به دنبال آن در اروپا و آمریکا علیه مسلمانان رخ داد سؤال مهمی را در مقابل جوامع مدعی دموکراسی و آزادی بیان قرار داد که چرا از این کشورها صدها نفر به گروه‌های تروریستی مانند داعش پیوسته‌اند و از جمله از خود فرانسه حدود هزار نفر به داعش پیوستند؛ فرانسه‌‌ای که ادعای دموکراسی، حقوق بشر و آزادی بیان دارد و این جای سؤال دارد که در این جامعه چه اتفاقی افتاده است که فرانسه به کشوری تروریست‌پرور تبدیل شده است.

وی ادامه داد: در سفر اخیری که حدود 3 ماه قبل به فرانسه داشتیم از مقامات فرانسوی پرسیدیم که آیا شما به دنبال علت پیوستن شهروندان کشورتان به داعش نیستید و آنها نیز غالبا پاسخی برای این سؤال نداشتند.

ارزش‌های غربی مروج خشونت، نه راهکار مقابله با خشونت

نقوی حسینی اظهار کرد: امروز مشخص شده است که منشأ بسیاری از خشونت‌طلبی‌ها و افراط‌گرایی‌ها به خود غرب برمی‌گردد و از سوی دیگر شاهد اقدامات خشونت‌آمیز در خود جوامع غربی به صورت متناوب و مکرر هستیم که نمونه آن موارد فراوان دانش‌آموزانی است که همکلاسی‌ها و معلمان خود را قتل عام کرده‌اند یا نمونه دیگر برخوردهای خشن پلیس و نیروهای امنیتی با سیاه‌پوستان در غرب و به ویژه آمریکاست که حتی به قتل سیاهان از سوی پلیس نیز منجر شده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی وس یاست خارجی مجلس با بیان اینکه آنچه امروز به عنوان تروریسم و افراطی‌گری دیده می‌شود محصول ترویج ارزش‌های غربی و لیبرالی است، گفت: در این زمینه به یکی از پاسخ‌های مقامات فرانسوی در آن سفر اشاره می‌کنم . وی اشاره کرد که 70 درصد کودکان جامعه فرانسه یا پدر یا مادر مشخص ندارند و یا هر دو مشخص نیستند. در چنین جامعه‌ای که پیوندهای خانوادگی مستحکم و عواطف انسانی عمیق میان کودکان با پدر و مادر وجود نداشته باشد طبیعی است که گرایش به خشونت در چنین جامعه‌ای افزایش پیدا می‌کند. همچنین این مقام فرانسوی تفکر حاکم بر سینما، هنر و رسانه در فرانسه را مروج خشونت می‌دانست.

نقوی حسینی عنوان کرد: پس می‌توان گفت خشونت، افراطی‌گری و تروریسم ریشه در همین کشورهای مدعی دموکراسی دارد. بنابراین نسخه‌های ادعایی اوباما و اولاند نه تنها با واقعیت انطباق ندارد بلکه هر جا ارزش‌های غربی در جامعه‌ای رواج پیدا کرده است خشونت در آن جامعه نهادینه شده است.   

نسخه ادعایی غرب برای مقابله با افراطی‌گری و حمایت آنها از تروریست‌های داعش

نقوی حسینی درباره موضع متناقض غرب  که از یک سو گروه‌های تروریستی را حمایت می‌کند و از طرفی برای حل تروریسم و افراطی‌گری نسخه می‌پیچد گفت: رفتار این کشورهای مدعی دموکراسی و حقوق بشر از رفتار اقوام بدوی هم بدتر است. این کشورها با آدمکشی و جنایت به سرزمین‌های سایر کشورها حمله می‌کنند؛ مانند حمله به افغانستان، عراق، سوریه و ... و این جنایات را به اسم آزادی، ترویج حقوق بشر و مبارزه با تروریسم انجام می‌دهند.

وی تأکید کرد: در واقع رفتار خود این کشورها بیانگر ویژگی‌های جنایتکارانه، ضد حقوق بشری و تروریستی آنهاست. در عین حال حمایت و پشتیبانی این کشورها از گروه‌های تروریستی در سایر کشورها مؤید فریبکارانه بودن راهکار و نسخه ادعایی آنها برای مقابله با افراطی‌گری است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: دروغ بودن این ادعا در روزهای اخیر نیز مشخص شد که آمریکایی‌ها در عین حال که ائتلاف ضد داعش تشکیل داده بودند اما با ترکیه برای آموزش تروریست‌های داعش توافق کردند و این دم خروس ادعاهای آنان را آشکار کرد.