صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۶۸۵۰
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۸
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

گروه اقتصاد: گروسی اظهار کرد: اگر به دنبال آن هستیم که در کشور شاهد تولید ثروت باشیم و قدرت اقتصادی کشور را افزایش دهیم، لازم است سرمایه‌های حاصل شده از رفع تحریم‌ها صرف حمایت از تولید، واردات مواد اولیه و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اقتصادی شود.

حسین گروسی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به بحث درباره نحوه برنامه‌ریزی‌های اقتصادی در دوران پساتحریم پرداخت و اظهار کرد: آنچه ضرورت دارد این است که سرمایه‌های حاصل از رفع تحریم‌ها باعث ارتقا نظام مالی و تشکیل اقتصاد قوی شود و اگر این سرمایه‌ها صرف واردات کالاهای مصرفی و غیرضروری شود عواقب مثبتی را در پی نخواهد داشت.

برنامه‌ریزی‌های دولت در راستای حمایت از تولید باشد

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های اقتصادی در دوران پس از لغو تحریم‌ها باید به گونه‌ای باشد که سرمایه‌های حاصل شده صرف واردات ماشین‌آلات ضروری شود و اقتصاد ایران را باید به این سمت سوق دهیم تا به جای واردات‌محور و مصرف‌محور، کشوری تولید‌محور تبدیل شود.

گروسی تأکید کرد: اگر به دنبال آن هستیم که در کشور شاهد تولید ثروت باشیم و قدرت اقتصادی کشور را افزایش دهیم، اولین گام این است که هدف‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های دولت به سمت حمایت از تولید، واردات مواد اولیه و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اقتصادی باشد.

رفع تحریم‌ها تبدیل به تهدیدی برای اقتصاد کشور نشود

وی به بیان خطرات استفاده نامناسب از میلیاردها دلار ثروت آزادشده از گذر تحریم‌ پرداخت و اظهار کرد: قطعا اگر این ثروت‌ها به سمت واردات کالاهای غیرضروری شود وضعیت کشور را از شرایط دوران تحریم هم بدتر خواهد کرد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: چنین وضعیتی، رفع تحریم‌ها را به جای فرصت، به تهدیدی برای اقتصاد کشور تبدیل می‌کند و ممکن است شرکت‌ها و تولیدی‌هایی هم که اکنون وجود دارند با مشکل مواجه شوند؛ بنابراین باید در دولت تدابیر لازم برای استفاده مناسب از این سرمایه‌ها اندیشیده شود.

ضرورت اصلاح ساختار بانکی

گروسی در پاسخ به پرسشی درباره تأثیر رفع تحریم‌ها بر شبکه بانکی کشور اظهار کرد: تحریم بانکی کشور، یکی از تحریم‌های کشنده بود و در این زمینه آسیب‌پذیری بیشتری داشتیم و امیدواریم شاهد بهبود وضعیت عملکرد بانکی و شکوفایی اقتصادی از گذر رفع تحریم‌های بانکی باشیم.

نماینده شهریار و ملارد در پایان گفت: اگر تحریم‌های بانکی را به خوبی مدیریت کنیم این موضوع قطعا باعث رشد بخش صنعت هم خواهد شد اما لازمه این وضعیت اصلاح ساختار بانکی کشور است.