صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۴۹۳۶۲
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵

شعب خارجی: مراسم گرامیداشت دهه کرامت دیروز، ۲۸ مردادماه، از سوی مسئولان نهاد علمی فرهنگی سیمای ولایت در شهر مزار شریف افغانستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آوا، این مراسم به مناسبت دهه کرامت؛ سالروز ولادت با سعادت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) در مزارشریف برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌محمد موسوی، مسئول دفتر نمایندگی مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در مزارشریف طی سخنانی مفهوم معجزه و کرامت را تبیین کرد و گفت: معجزه مختص پیامبران و کرامت مختص اولیای خداوند است؛ کسانی که خداوند را عبادت می‌کنند، نماز شب را بر پا می‌کنند، نماز را اول وقت می‌خوانند و به واجبات و شرعیات خود اهمیت می‌دهند، چنین فردی که در راه راست است و از خداوند تبعیت می‌کند، خداوند به او کرامت می‌دهد.

وی افزود: حضرت مریم (س)، حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت زینب(س) از بانوان با کرامت هستند و از دیگر بانوانی که در تاریخ کرامت ایشان به ثبت رسیده، حضرت فاطمه معصومه (س) است.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی تصریح کرد: ما باید از شعائر تجلیل کنیم، اگر بانویی ویژگی‌های اخلاقی حضرت فاطمه معصومه(س) را در زندگی‌اش پیاده و عملی بکند، در واقع از آن حضرت تجلیل کرده است.

مسئول دفتر نمایندگی مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در مزارشریف به نقش رسانه در جهان امروز اشاره کرد و افزود: امروز با فضای رسانه‌ای و سایبری موجود در دنیا که اکثریت با شبکه‌های اجتماعی دسترسی و ارتباط دارند، رسانه از بمب اتم نیز خطر ناک‌تر است، دشمن با راه‌اندازی جنگ نرم برای تضعیف پایه‌های اعتقادی مردم و جوانان تلاش می‌کند.

وی در پایان برنامه‌های آینده مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در مزارشریف را تبین کرد و گفت: این مرکز در نظر دارد که به زودی کلاس‌های اعتقادی به صورت تصویری برگزار کند؛ کلاس‌هایی که ارتباط به مذهب خاصی نداشته و جوانان را از نظر فطری بیدار کند.