صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۵۲۵۰
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸

گروه بین‌الملل: هزاران تن از مردم هند در اعتراض به خشونت علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار، تظاهرات کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آراکان، هزاران تن از مسلمانان هند، دیروز، 29 آذرماه، در دهلی‌نو، پایتخت هند در اعتراض به خشونت علیه مسلمانان میانمار تظاهرات کردند.
این تظاهرات از ساعت 11 روز دوشنبه به وقت نیودهلی آغاز شد و در ساعت یک ظهر به پایان رسید.
 در این تجمع اعتراضی، مسلمانان هند و پناهندگان روهینگیایی از شهرهای متعددی چون جامو، هاریانا، حیدرآباد و دیگر شهرها با اتوبوس‌ به این مکان منتقل شدند و راهپیمائی اعتراضی خود را تشکیل دادند.
تظاهرات‌کنندگان پلاکارد‌هایی را در دست داشتند که روی آن درخواست اعزام هیئتی بین‌المللی و ویژه را برای بررسی وضعیت امنیتی هزاران مسلمان روهینگیا و نیز برقراری صلح و ثبات برای آن‌ها داشتند که روزانه از سوی نیروهای این رژیم مورد قتل، تجاوز، بازداشت و مصادره املاک قرار می‌گیرند. 
همچنین شرکت‌کنندگان در پایان این تظاهرات که با حضور نمایندگان سازمان‌های روهینگیا، احزاب سیاسی و سازمان‌های اسلامی هندی برگزار شد، در مقابل دفتر سازمان ملل ایستاده و فریاد اعتراض خود را سر دادند.
یادآور می‌شود، ایالت راخین در شمال غرب میانمار، محل سکونت شمار زیادی از مسلمانان روهینگیا، از سال 2012 میلادی تاکنون صحنۀ خشونت قومی افراط‌گرایان بودائی علیه مسلمانان بوده است. در این خشونت‌ها، صدها تن کشته و ده‌ها هزار نفر از بیم جان، خانه‌های خود را ترک کرده و در اردوگاه‌های کثیف، در شرایطی وخیم، در میانمار، تایلند، مالزی و اندونزی پناه گرفته‌اند.
دولت میانمار از دادن حق کامل شهروندی به مسلمانان که دست‌کم 1.1 میلیون نفر از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند، خودداری می‌کند و آن‌ها را مهاجران غیرقانونی از بنگلادش می‌داند، درحالی‌که بسیاری معتقدند اصل و نسب‌ اقلیت روهینگیا در میانمار قدیمی است.
مسلمانان روهینگیا از سال 1982 و در پی تصویب قانونی جدید از حق تابعیت میانمار محروم شده‌اند.
بنا بر اعلام سازمان ملل، روهینگیا از جمله اقلیت‌هایی است که قربانی بیشترین آزار و اذیت و خشونت در جهان بوده است.