صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۰۸۹۹
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴

گروه بین‌الملل ـ براساس تصمیم جدید دولت ایالت بایرن در آلمان، آموزش اسلامی در مدارس این ایالت به صورت واحد اختیاری به دانش‌آموزان ارائه خواهد شد.

به گزارش ایکنا؛ دولت بایرن در مونیخ تصمیم گرفته است آموزش اسلامی دو سال دیگر نیز به صورت موقت در مدارس این ایالت ادامه داشته باشد. در این ایالت، آموزش اسلامی به شکل آموزش دینی نیست و زیر نظر انجمن‌های اسلامی ارائه نمی‌شود.

به گفته میشايیل پیاتسولو، وزیر فرهنگ در ایالت بایرن، این درس به صورت واحدی اختیاری به دانش‌آموزان ارائه خواهد شد. برای این کار باید روند قانونی طی شود و ممکن است این پروسه کمی زمان ببرد.

پیاتسولو اظهار کرد: آموزش اسلامی از سال تحصیلی ۲۰۰۹-۲۰۱۰ در ایالت بایرن وجود دارد. در حال‌حاضر ۱۶۵۰۰ دانش‌آموز در ۳۴۹ مدرسه تحت آموزش اسلامی قرار دارند.  در مدل آموزشی جدید، دانش‌آموزان مسلمان به زبان آلمانی، درباره اسلام و ارتباط آن با سایر ادیان به گفت‌وگو می‌پردازند. این آموزش منطبق با قانون اساسی آلمان و قوانین ایالت بایرن شکل خواهد گرفت. آموزش اسلامی در ایالت بایرن، توسط معلمان دولتی و زیر نظر دولت ایالتی انجام می‌شود.

بنا به اعلام رایزنی فرهنگی ایران در آلمان؛ وزیر فرهنگ درباره این مدل آموزشی توضیح داد:«این مدل آموزشی ارتباطی با آموزش دینی در مدارس ندارد و در واقع مدلی از آموزش‌های اخلاقی است. هدف از این آموزش، کمک به ادغام بهتر و حفظ امنیت در جامعه است و فکر می‌کنیم که در میان دانش‌آموزان، معلمان و والدین محبوبیت پیدا خواهد کرد.»

حزب دمکرات آزاد آلمان از این طرح استقبال کرده و خواستار بازنگری در سیستم آموزش مذهبی در مدارس شده است، این حزب اعلام کرد: « ما باید شرایط مناسبی برای همزیستی مسالمت‌‌آمیز میان پیروان ادیان مختلف در آلمان ایجاد کنیم و به همین دلیل باید مدل قدیمی آموزش مذهبی در مدارس را تغییر دهیم. کلاس‌های درسی نباید به آموزش ادیان و مذاهب مختلف تقسیم شوند. در عوض باید کلاس‌های«آموزش گفت‌وگو» در مدارس تشکیل شود که دانش‌آموزان در آن‌ها درباره همه ادیان و مذاهب جهان با یکدیگر به گفت‌وگو بپردازند.»

انتهای پیام