صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۲۳۲۰
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۹
محمدمهدی بحرالعلوم بیان کرد:

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت 300 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی در قالب طرح سفیران نور، گفت: در این طرح اعضا در بستر فضای مجازی علاوه بر اطلاع‌رسانی جشنواره، سایر دانشجویان را برای حضور در آن ترغیب می‌کنند.

محمدمهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایکنا،‌ با اشاره به فعالیت 300 دانشجوی دانشگاه‌‌های علوم پزشکی سراسر کشور در بستر فضای مجازی، گفت: قوی‌ترین و مؤثرترین روش تبلیغ، چهره به چهره است و فضای مجازی با وجود همه امکانات، اثر و جذابیت‌ دعوت حضوری را ندارد. فعالیت مجازی بیشتر بر بحث اطلاع‌رسانی تأکید دارد و فعالیت حضوری علاوه بر اطلاع‌رسانی، ایجاد انگیزه می‌کند.

وی افزود: از حدود سه سال قبل، طرح سفیران نور را به مرحله اجرا گذاشتیم و اولین جلسه آن در مشهد مقدس برگزار شد. این طرح استمرار پیدا کرده و در حال حاضر 300 نفر در قالب این طرح فعال هستند. برای فعالان این طرح برنامه حضوری نیز در نظر گرفته شده، اما محوریت، فعالیت در فضای مجازی است. این افراد تمامی جزئیات و اطلاعات جشنواره را اطلاع‌رسانی می‌کنند. ضمن اینکه کار دعوت دانشجویان به فعالیت‌های قرآنی را نیز انجام می‌دهند. درواقع می‌توان سفیران نور را تلفیق تبلیغ چهره به چهره در فضای مجازی برشمرد.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، تصریح کرد:‌ این شیوه تبلیغ بازخورد خوبی داشته است و امسال نیز با توجه به شیوع ویروس کرونا و شرایط به وجود آمده، کارکرد بیشتری پیدا کرده است.

بحرالعلوم به وضعیت برپایی بیست‌وپنجمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت اشاره و اظهار کرد: اجرای جشنواره را خواهیم داشت، هر چند با توجه به شرایط کشور، ممکن است در زمان‌بندی تغییراتی ایجاد شود. منتظر تصمیم برای ازسرگیری ترم‌های آموزشی دانشگاه‌ها هستیم تا براساس آن در مورد جشنواره نیز تصمیم‌گیری کنیم.

وی به راه‌اندازی ربات تلگرامی بیست و پنجمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت پرداخت و گفت: این ربات که تمامی اطلاعات جشنواره را دارد به همت همین سفیران نور راه‌اندازی شده است. در این ربات آئین‌نامه بارگذاری شده و متقاضیان را برای ثبت‌نام در جشنواره راهنمایی می‌کند.

انتهای پیام