صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۵۹۵۰۳
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۳

رایزنی فرهنگی ایران در اوگاندا مقاله‌ای به منظور تبیین ویژگی‌های پیامبر(ص) در رسانه‌های این کشور منتشر کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در ایام پُر برکت بیست و هفت ماه رجب مبعث حضرت محمد(ص)، رایزنی فرهنگی ایران در اوگاندا مقاله‌ای با موضوع «اهمیت مبعث، شخصیت پیامبر(ص) و جایگاه ویژه حضرت علی(ع)» به نشانی الکترونیکی بیش از چهارصد شخصیت علمی، فرهنگی، دینی و فرهیخته مسلمان و مسیحی اوگاندایی در رسانه‌های خبری، انجمن ژورنالیست‌های خبری آفریقا، اخبار آفریقا، نشریه آنلاین هُملند، مطالعات فرهنگی ایران ـ آفریقا، آفریکن نیوز، گولدِن اَدورتس، سازمان اسلامی صبر و صفحات مجازی فیسبوک، اینستاگرام، توئیتر، واتس آپ، ایران اوگاندا، تلگرام و ... منتشر کرد.

این مقاله با ترجمه و تفسیر نکات مهم آیه یکصد و پنجاه و هفت سوره اعراف از جمله تشریح معنا و مفهوم اُمّی بودن رسول گرامی اسلام و پیام‌های این آیه شروع و در ادامه مبعث به عنوان یکی از بزرگترین وقایع تاریخ بشر و برخی دستاوردهای آن شرح داده شده است.

بخشی از مقاله به ترجمه و تفسیر آیات اول سوره علق، تبیین نزول دفعی قرآن کریم در شب قدر و نزول تدریجی آن ظرف بیست و سه سال، توضیح رحمة للعالمین بودن پیامبر اکرم(ص)، پیشگویی‌های مربوط به ظهور پیامبر آخرالزمان و دین مبین اسلام در کتاب‌های مقدس سایر ادیان و اوستای زرتشتیان، هندوها و ... اختصاص یافته است.

در ادامه این مقاله با بیان اینکه حضرت محمد(ص) نمونه کامل و جامع یک انسان مطلوب خداوند متعال بود، آمده است: امانتداری، مهربانی، صبر، وفاداری، صداقت، شجاعت، سخاوت، بزرگواری، خردمندی و داشتن زندگی ساده از جمله خصوصیات شخصیتی رسول گرامی اسلام هستند.

چرایی توجه ویژه پیامبر اکرم(ص) به تعلیم و تربیت حضرت علی(ع) به عنوان جانشین آینده خود از ایام کودکی و مسئله غدیر خم در هجدهم ذی‌الحجه سال دهم هجری نیز در ادامه مقاله توضیح داده شده است.

انتهای پیام