صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۷۰۲۸
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۸
در سالگرد خروج صهیونیست‌ها از نوار غزه؛

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس تأکید کرد که مقاومت و نبرد ملت فلسطین با دشمن اشغالگر صهیونیستی ادامه دارد و مقاومت به آماده‌سازی خود جهت پیشبرد طرح آزادسازی وطن فلسطینی ادامه می‌دهد و هرگز از پای نخواهد نشست.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اینترنتی حماس، این جنبش امروز یکشنبه در بیانیه‌ای در شانزدهمین سالروز بیرون راندن اشغالگران اسرائیلی در نوار غزه تأکید کرد که تلاش‌های دشمن برای تسلیم ملت فلسطین از طریق تجاوزات، محاصره، شهرک‌سازی و یهودی‌سازی هرگز راه به جایی نخواهد برد.

حماس عموم ملت فلسطین را به همبستگی با اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی فراخواند و بار دیگر تأکید کرد که تلاش‌های مقاومت برای آزادی آنان همچنان ادامه خواهد داشت.

در این بیانیه آمده است که امسال در سالروز بیرون راندن اشغالگران از غزه، اسرای قهرمان باز هم حماسه آفریدند و دشمن صهیونیستی را به ذلت و خواری کشاندند.

انتهای پیام