در سومین شب نشست، طی جدول زمانبندی شده، چهار ایده حول موضوع «تلاوت قرآن و نغمههای دینی؛ رسانه ملی و فضای مجازی» در سه حوزه نغمات، آموزش و مسابقات رسانهای ارائه شد.
یکی از طرحهای ارائه شده، مقالهای با عنوان «نقش گروههای ممتاز همخوانی و مدیحهسرایی در تولیدات فاخر رسانهای و فضای مجازی (با تمرکز بر تجربیات گروه محمدرسول الله(ص))» با ارائه رحیم قربانی، نایبرئیس هیئت مدیره اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت و مسئول گروه تواشیح محمد رسول الله(ص) بود که چکیده آن را در ادامه میخوانید؛
نغمههای دینی همواره مورد توجه عموم مسلمانان بوده و علاوه بر تأثیرات معنوی ویژه در روح و جان مخاطبان، رسانهای مؤثر برای نشر و ترویج معارف ناب دینی بوده است. گروههای همخوانی و مدیحهسرایی این محتواهای ناب معارف قرآنی و دینی را با آواهای ناب و اصیل و در عین حال روحنواز آمیخته، با هنر به گوش و دیده مخاطب میرسانند. در عصر حاضر اگر تولیدات فاخر و ممتاز قرآنی و دینی توسط این گروهها صورت گیرد و شبکههای صدا و سیما و فضای مجازی به شایستگی از ظرفیت ویژه این هنرهای مقدس بهره ببرد، شاهد عطر افشانی گسترده نغمات دینی و ارتقای حظ معنوی عموم مردم و نیز زمینهسازی برای توجه عمومی به مفاهیم والای قرآن کریم و محتوای غنی فرهنگ اسلام ناب محمدی خواهیم بود.
در این مقاله سعی شده است به وضعیت گروههای همخوانی و مدیحهسرایی، راهکارهای رشد و ارتقاء و نیز حمایت و پشتیبانی از این گروهها، نقش گروههای ممتاز و به ویژه گروههای بزرگ همخوانی و مدیحهسرایی در تولید آثار فاخر قرآنی و دینی، وضعیت و آسیب شناسی حضور گروههای همخوانی و مدیحهسرایی در رسانه ملی و فضای مجازی با تمرکز بر تجربیات گروه بزرگ محمد رسول الله «ص» و بیان مصادیق مختلف این تجربیات پرداخته شود.
انتهای پیام