صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۷۵۶۵
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۰

حلیم و آش از جمله غذاها و خوراکی هایی است که در زمان افطار و سفره افطار کاربرد بسیار دارد. یکی از رسوم مردم خراسان جنوبی در ماه مبارک رمضان صرف حلیم در هنگام افطار است از این رو شغل حلیم‌پزی در این ماه رونق خاصی دارد.

انتهای پیام