صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۵۶۲۰۱
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸

مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل گفت: زمانی جامعه ما دور از فساد و آلودگی خواهد بود که نماز و ارتباط با خدا محقق شود تا تربیت نیروی متخصص و متدین آینده جامعه ما را شکوفا کند.

به گزارش ایکنا از اردبیل، اله‌شکر عبدی، مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل، ۲۰ اردیبهشت‌ماه، در همایش تجلیل از فرهنگیان پیشکسوت، معلمان و مدیران شهرستان نیر، اظهار کرد: اهالی شهر نیر و فرهنگیان آن انسان‌های مومن، معتقد و باعلم و ایثارگر هستند و حضور در جمع معلمان عزیز که عده زیادی از آنان، زمانی دانش‌آموز خودم بودند افتخار می‌کنم.

مدیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل ادامه داد: اگر می‌خواهیم جامعه ما دور از فساد و آلودگی باشد تنها راهش نماز و ارتباط با خداست تا تربیت نیروی متخصص و متدین آینده جامعه ما را شکوفا کند.

عبدی گفت: معلمان دقت داشته باشند رسالت شما در کنار تعلیم و آموزش، تربیت دینی و نمازی دانش‌آموزان بوده و اگر می‌خواهید تربیت واقعی و اسلامی اتفاق بیافتد نباید از این امر مهم غافل بمانید و تنها درسایه آموزش نماز و هدایت در مسیرصحیح اسلامی است که تعلیم واقعی هم اتفاق می‌افتد.

شهرام محمدی، فرماندار شهرستان نیر، در ادامه گفت: آموزش و پرورش امروز محور بوده و توسعه و پیشرفت هر کشوری مرهون آموزش و پرورش آن کشور است، پیروزی و شکست ملت‌ها نیز در گرو آموزش و پرورش است و ما امروز متاثر از دانش و فناوری هستیم که آموزش و پرورش هم بایستی باعنصر فناوری متحول شود.

انتهای پیام