وی با تأکید بر اینکه تشکیل بانک اطلاعات نخبگان قرآنی ضمن ارتقای شاخصهای قرآنی به رفع نیازهای قرآنی منجر میشود، افزود: فراهم کردن زمینه برای اثرگذاری نخبگان قرآنی در جامعه موضوعی نیست که تنها با اتکا به یک ارگان یا نهاد انجام شدنی باشد، بلکه نیازمند همافزایی و تعامل با همه دستگاههای فرهنگی و آموزشی خاصه درون استانی است.
مجری طرح ملی تلاوت قرآن استان البرز بیان کرد: دولت باید از جامعه نخبگانی استان حمایت کند زیرا حمایت دولت میتواند منجر به شکوفایی استعدادهای قرآنی در سطح ملی و بینالمللی شود.
قمی تصریح کرد: رسالت نخبگان قرآنی در جامعه ارایه ایدههای نو، خلاقانه و بنبستشکن است و میتوانند الگویی در جامعه اسلامی باشند. در مقابل رسالت جامعه هم این است که افراد، منزلت و جایگاه نخبگان قرآنی را باور داشته و از آنان به نحو مطلوب استفاده کنند.
یازدهمین دوره طرح ملی تلاوت «شبابالرضا» ویژه دختران گروه سنی ۱۰ تا ۱۵ سال و پسران در رده سنی ۸ تا ۱۵ سال با هدف کشف و پرورش استعدادهای نوجوان ایرانی به همت ستاد اجرایی طرح تلاوت شبابالرضا و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با مشارکت مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی برگزار میشود.
انتهای پیام