صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۳۰۰۴
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۸

جلسه آموزش قرائت و ترتیل مؤسسه کریمه آل‌رسول(س) با تبیین مباحث فنی مسابقات قرآن از سوی حیدر کسمایی، استاد و مدرس قرآن همراه بود.

به گزارش ایکنا، صد‌و چهل و چهارمین جلسه هفتگی آموزش ترتیل و قرائت مؤسسه کریمه آل‌رسول(س) یادبود سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، با حضور اساتیدی چون قاریان بین‌المللی قاسم مقدمی، مهدی تقی‌پور و داور بین‌المللی حیدر کسمایی، اجرای گروه تواشیح و هم‌آوایی انوارالهدی قم برگزار شد.

طی این جلسه حیدر کسمایی، داوری بین‌المللی کشورمان به بیان مباحث فنی درباره مسابقات، راهکارهای تلاوت‌ تأثیرگذار و معنامحور، مشروعیت تلاوت آهنگین با استناد به احادیث و روایات اشاره و سپس قاسم مقدمی از قاریان خوش‌خوان، آیاتی از قرآن را تلاوت کرد.

بخش دیگر این برنامه اجرای گروه تواشیح انوارالهدی پیش از عزیمت به مسابقات سراسری قرآن اوقاف و امور خیریه در قزوین بود که اجرای آنها به منظور آمادگی بهتر برای مسابقات با یادآوری و تذکر نکاتی توسط اساتید سیدمحمدرضا محمدی، اعتصام زینعلی، علیزاده و کسمایی همراه بود. سپس مهدی تقی‌پور از جامعةالمصطفی(ص) العالمیه به اجرای برنامه پرداخت.

بخشی از اجرای گروه تواشیح انوارالهدی

حسن ختام این برنامه بیان نکات مفاهیمی با حضور حجت‌الاسلام سیدابوالفضل حکیمی، مدیر مؤسسه کریمه(س) براساس آیه هشتم سوره مبارکه آل‌عمران «رَبَّنا لا تُزِغْ قُلُوبَنا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنا وَ هَبْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّابُ‌» بود.

فرازی از تلاوت قاسم مقدمی از آیه 4، سوره رعد «وَفِی الْأَرْضِ قِطَعٌ مُتَجَاوِرَاتٌ وَجَنَّاتٌ مِنْ أَعْنَابٍ وَزَرْعٌ وَنَخِيلٌ صِنْوَانٌ وَغَيْرُ صِنْوَانٍ يُسْقَىٰ بِمَاءٍ وَاحِدٍ وَنُفَضِّلُ بَعْضَهَا عَلَىٰ بَعْضٍ فِی الْأُكُلِ إِنَّ فِی ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَعْقِلُونَ»

حکیمی گفت: رَبَّناهای قرآن، اسراری میان انبیا و خداوند است که تقاضا می‌کردند «قلب ما را پس از هدایت منحرف نکن». بنابر این ما نیز باید از خداوند این را بخواهیم تا در مسیر هدایت و بندگی مخلصانه ثابت قدم باشیم و به رستگاری و فلاح برسیم.

انتهای پیام