صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۲۷۳۲
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۹

نخستین مرحله از طرح درمانی ویزیت رایگان «رأفت کریمانه» ویژه میلاد کریمه اهل‌بیت(س) در ۱۲ بخش تخصصی از سوی آستان قدس رضوی و با همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی در شهر بوشهر اجرا شد.

به گزارش ایکنا از بوشهر، طرح درمانی «رأفت کریمانه» برای نخستین‌بار، به‌مناسبت میلاد کریمه اهل‌بیت حضرت فاطمه معصومه(س)، ظهر روز گذشته، یکم خرداد‌ماه، با برنامه‌ریزی و نظارت کانون‌های خدمت رضوی و با مشارکت معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی و با حضور ۲۵۷ نفر از شهروندان در مرکز درمانی و بهداشتی ملت بندر بوشهر اجرا شد.

مهران خورده‌بین‌مقدم، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر در جمع خبرنگاران گفت: این طرح درمانی با ۱۲ تخصص پزشکی و درمانی در بخش‌های جراحی قلب، بیماری‌های عفونی، ارتوپدی، زنان، اطفال، داخلی، گوش، حلق و بینی، روانپزشکی، کلیه و مجاری ادراری و پوست به‌مناسبت دهه کرامت با شعار «خدمت کریمانه، همدلی و امید آفرینی» برای آحاد مردم استان بوشهر انجام شد.

یادآور می‌شود، مرحله نخست طرح درمانی «رأفت کریمانه» با ویزیت رایگان ۲۵۷ نفر در بخش‌های پزشکی فوق تخصص و متخصص به اعتبار ۳۰ میلیون و ۱۱۴ هزار ریال انجام شده است.

حامد فکوری 

انتهای پیام
مطالب مرتبط