حجتالاسلام سید باقر حسینی کریمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران، دراین نشست با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب گفت: نهادها هرچه بزرگتر و باارزش باشند، آفتها و خطرهای آن هم بیشتر و درهم کوبندهتر است. امانات و رسالتها نیز چنین است، به میزان بزرگی، والایی و ارجمندی و بهای آن، مواظبت بیشتری را میطلبد و به رسالتبانان هوشیارتر و زیرکتری نیاز دارد.
وی افزود: رسالت حوزههای علمیه، رسالت پیامبران الهی است. هر جا که حوزه درستتر عمل کرده، اسلام رشد چشمگیری داشته و هرجا که در رسالت خود کوتاهی کرده اسلام با مشکل مواجه شده است.
حجتالاسلام حسینی کریمی تصریح کرد: غفلتزدایی و بیدارگری، برقراری و گسترش عدالت، مبارزه با ظلم و فساد، بشارت و انذار، ترویج و گسترش اخلاق، آزادی انسانها از بند جهالت و رذایل و شکوفایی عقل از جمله رسالات انبیای الهی است و دانشگاهیان و حوزویان با توجه به این موارد، در تربیت جوانان و تقویت نظام اسلامی کوشا باشند.
در ادامه این آیین، آیتالله سیدرضا حسینی مازندرانی، استاد اخلاق و مدیر حوزه علمیه شهر ری، به فضایل علمی، معنوی و اخلاقی حضرت صدیقه طاهره(س)، جایگاه زن و حجاب در معارف اسلامی، تبیین نقش و جایگاه علم و عالم در جامعه اسلامی پرداخت و بر لزوم بهرهگیری علم و دین در کنار هم در راستای تحقق جامعه والای انسانی تأکید کرد.
علیاکبر ایزدی فرد، معاونت دانشجویی دانشگاه مازندران، بهعنوان نماینده دانشگاهیان و حجتالاسلام سیدامیر غفاری، بهعنوان نماینده حوزویان به ارائه مطالبی درباره وحدت حوزه و دانشگاه پرداختند و ذاکر اهل بیت(ع) سیدعسگری داداشنژاد نیز در رثای حضرت زهرا(س) به مرثیهسرایی پرداخت.