حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی، رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی در این مراسم بیان کرد: پیامبر(ص) معدن همه علوم و کرامات حضرت حق بودند که رسالت داشتند جامعه را بسازند و تربیت کنند و الگو و نمونه قابل تأسی باشند تا همگان بتوانند از ایشان یاد بگیرند. ما نیاز داریم ببینیم تا یاد بگیریم؛ کتاب و درس و بحث و بیان و خاطره و قهرمان سازی و رمان و... خوب است، اما آنچه که جامعه را تکان میدهد افرادی هستند که با رفتارشان یاد بدهند.
وی ادامه داد: آیتالله مجتبی تهرانی یک اسوه و الگو و عالم در تراز بود. زندگی ایشان الهام بخش بود. ایشان واقعاً اخلاص داشتند و به تمام معنا مخلص بودند و هیچ بروز و ظهور و ادعا و تظاهر نداشتند و به شدت از این موارد متنفر بودند.
حجتالاسلام پورمحمدی افزود: ایشان تأکید داشتند که مردم باید در ما صفا و اخلاص ببینند و نباید در ظاهر و باطن ما تفاوت وجود داشته باشد. ایشان چشمه حکمت بودند و تاکید داشتند که روحانیت باید اخلاص را در شکل آشکار نشان بدهند.
وی با بیان اینکه حاج آقا مجتبی تهرانی اهل بصیرت بودند گفت: حدود بیست سال قبل در زمستان سال ۱۳۸۳ که مسائل شدید انتخاباتی کشور جریان داشت؛ برخی اتفاقات در حال رخ دادن بود و ایشان احساس خطر کرد و فرمود اگر بیتوجهی کنید و دقت نداشته باشید و تسلیم ظواهر شوید و این اتفاق بیفتد هم کشور و هم روحانیت تا پنجاه سال دیگر آسیبهای شدیدی خواهد دید که ما بعد از بیست سال شاهد این آثار هستیم و این نشاندهنده عمق بصیرت ایشان بود.
انتهای پیام