صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۱۲۲۶۳۹
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۸

مسابقات قرآن ويژه دانش‌آموزان مسلمان مقيم كويت به همت بنياد رفاه مسلمانان هندی مقيم كويت(IMWA) در اين كشور برگزار می‌شود.


گروه بين‌الملل: مسابقات قرآن ويژه دانش‌آموزان مسلمان مقيم كويت به همت بنياد رفاه مسلمانان هندی مقيم كويت(IMWA) در اين كشور برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «daijiworld»، اين مسابقات با همكاری وزارت اوقاف و امور اسلامی كويت و بنياد مسجد جامع كويت روز 13 آبان ماه در اين كشور برگزار می‌شود.


در اين مسابقات دانش‌آموزان مدارس هندی كويت و دانش‌آموزان كشورهايی كه مسلمانان در آن‌ها اقليت دينی به حساب می‌آيند، در رشته‌های مختلف با يكديگر به رقابت خواهند پرداخت.


اين مسابقات شامل رشته‌های قرائت قرآن، معلومات اسلامی، سخنوری و خوشنويسی اسلامی است.


مسابقه سخنوری شامل ارائه متنی 5 دقيقه‌ای در مورد يكی از چهار موضوع «وظايف ما در قبال والدين»، «مديريت زمان در اسلام»، «اهميت قرآن در زندگی ما» و «حج؛ پنجمين ركن اساسی اسلام» است.


در مسابقه معلومات اسلامی نيز اطلاعات عمومی دانش‌آموزان در مورد اسلام و قرآن كريم مورد سؤال قرار می‌گيرد و در رشته خوشنويسی نيز از شركت‌كنندگان خواسته می‌شود تا يكی از آيات قرآن كريم را به خط نسخ خوشنويسی كنند.


بنياد رفاه مسلمانان هندی مقيم كويت در نظر دارد اين مسابقات را در مدرسه «النجات» در شهر «سالميه» كويت برگزار كند.