گروه اجتماعی: مسئول نمايندگی ولی فقيه در تيپ 44 حضرت قمر بنی هاشم(ع) حضرت زهرا(س) را آيينه تمامنمای عفت، زهد و تقوا دانست و افزود: اگر فرهنگ نبوی، علوی و فاطمی در جهان نهادينه شود، مردم شاهد جهانی پر از معنويت و عاری از ظلم و ستم خواهند بود.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، به نقل از روابط عمومی سپاه استان حجتالاسلام والمسلمين سيدولی موسوی، مسئول نمايندگی ولی فقيه در تيپ 44 حضرت قمر بنی هاشم(ع) نهم فروردينماه در مراسم سوگواری ريحانةالنبی(س) كه با حضور رزمندگان يگان رزم استان در پاسگاه فرماندهی دولتو برگزار شد، اظهار كرد: حضرت زهرا(س)آيينه تمامنمای عفت، زهد و تقوا است؛ چراكه اين بانوی بزرگ اسلام در زهد، عبادت و بندگی خدا شاخص بود.
وی حضرت فاطمه(س) را نه تنها الگوی زنان بلكه الگوی بشريت دانست و افزود: آن بانوی بزرگ جهان اسلام در فصاحت و بلاغت و در عفت و پاكی الگوی بشريت است.
نماينده ولی فقيه در تيپ 44 حضرت قمر بنی هاشم(ع) به حماسهآفرينی رزمندگان با تمسك به اهل بيت عصمت و طهارت(ع) بهويژه حضرت زهرا(س) اشاره كرد و گفت: رزمندگان اسلام با تمسك به اين بزرگواران حماسههايی خلق كردند كه در تاريخ جاودانه شد.
حجتالاسلام موسوی اظهار كرد: اگر فرهنگ نبوی، علوی و فاطمی در جهان نهادينه شود، مردم شاهد جهانی پر از معنويت و عاری از ظلم و ستم خواهند بود.