صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۰۹۰۴۹
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۷

ثبت نام كلاس‌های آموزش علوم قرآنی از روز شنبه 17 فروردين‌ماه در جامعة‌القرآن ملارد آغاز شده است.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام كلاس‌های آموزش علوم قرآنی از روز شنبه 17 فروردين‌ماه در جامعة‌القرآن ملارد آغاز شده است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، ثبت نام كلاس‌های آموزش علوم قرآنی در رشته‌های روخوانی و روانخوانی و حفظ آيات موضوعی قرآن از روز شنبه 17 فروردين‌ماه در جامعة‌القرآن ملارد آغاز شده است و تا به حد نصاب رسيدن تعداد قرآن‌آموزان ادامه دارد.


گفتنی است كه اين دوره‌های آموزشی در ايام تابستان به مدت سه ماه ويژه خردسالان در قالب كلاس‌های حضوری در اين مركز قرآنی برگزار می‌شود و از جمله كلاس‌های آموزش قرآن در اين مركز در ايام تابستان می‌توان به كلاس‌های آموزش روخوانی قرآن به صورت فشرده اشاره كرد.


همچنين در حال حاضر بيش از 40 نفر از خردسالان در اين مركز قرآنی مشغول فراگيری آموزه‌های قرآنی هستند و قرآن‌آموزان در اين مركز پس از گذراندن دوره حفظ موضوعی قرآن وارد كلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن می‌شوند.


يادآوری می‌شود، بيش از شش كلاس آموزش حفظ قرآن در اين مركز قرآنی برگزار می‌شود و پس از برگزاری اين كلاس‌ها از قرآن‌آموزان آزمون به عمل می‌آيد و به برترين‌ها در صورت كسب حد نصاب نمره قبولی، گواهينامه گذراندن دوره اعطا خواهد شد.


خبرنگار: جنابی