صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۰۹۱۳۹
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۳
آذرماه امسال؛

مشاور عالی استاندار هرمزگان از برگزاری كنگره بين‌المللی امام سجاد(ع) با حضور انديشمندان و صاحب‌نظران جهان اسلام در بندرعباس خبر داد.


گروه اجتماعی: مشاور عالی استاندار هرمزگان از برگزاری كنگره بين‌المللی امام سجاد(ع) با حضور انديشمندان و صاحب‌نظران جهان اسلام در بندرعباس خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، علی علامه‌زاده، مشاور عالی استاندار هرمزگان ظهر امروز يكشنبه، 18 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران، گفت: سال گذشته با حمايت و هدايت استاندار و مسئولان، بيش از 18 رخداد مهم فرهنگی و سياسی در اين استان رقم خورد.


وی افزود: دومين همايش بين‌المللی سيد‌الساجدين(ع)، سال گذشته با شركت محققان شيعه و سنی داخلی و خارجی برگزار شد و در مراسم اختتاميه اين همايش، با امضای توافقنامه‌ای اين همايش به كنگره ارتقا يافت.


مشاور عالی استاندار هرمزگان برگزاری جشنواره‌های سرود رضوی روستاهای كشور در روستای كردر شهرستان ميناب، خليج‌فارس، جشن‌های زيرسايه خورشيد و اعزام كاروان پياده از هرمزگان به مشهد مقدس را از شاخص‌ترين برنامه‌های فرهنگی سال 91 در هرمزگان ذكر كرد.


به گفته علامه‌زاده، همايش 520 نفری سفيران (اعضای كانون‌های مساجد) در مشهد، اعتكاف علمی، همايش‌های بين‌المللی امام سجاد(ع) در شهرستان‌های مختلف، همايش وحدت و بيداری اسلامی و همايش كريمه اهل بيت(ع) از ديگر برنامه‌ها در سال گذشته به‌شمار می‌رود.