صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۱۵۴۸۹
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۸

مديركل تبليغات اسلامی استان اردبيل گفت 34 طرح قرآنی در استان اردبيل در راستای توسعه فعاليت‌های قرآنی اجرا می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مديركل تبليغات اسلامی استان اردبيل گفت: 34 طرح قرآنی در استان اردبيل در راستای توسعه فعاليت‌های قرآنی اجرا می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، حجت‌الاسلام مهدی ستوده، مديركل تبليغات اسلامی استان اردبيل شنبه، 31 فروردين‌ماه در سومين همايش تجليل از قاريان، حافظان و فعالان قرآنی اردبيل در سالن فدك اين شهرستان گفت: در استان اردبيل 34 برنامه قرآنی تحت نظارت دارالقرآن الكريم سازمان تبليغات اسلامی در راستای توسعه فعاليت‌های قرآنی اجرا می‌شود.


وی با اشاره به وی‍ژگی‌های فعاليت‌های قرآنی در استان اردبيل، تعدد و تنوع برنامه در طرح‌های قرآنی را از اولويت‌های اساسی آموزش‌های قرآنی در اردبيل عنوان كرد و افزود: دارالقرآن‌الكريم اداره تبليغات اسلامی استان اردبيل با خروج از تصدی‌گری و واگذاری فعاليت‌ها به مؤسسات و مراكز قرآنی و نيز تمركززدايی در سطح استان و برگزاری برنامه‌ها در شهرستان‌های استان توانسته است در توسعه طرح‌های قرآن موفق عمل كند.


مديركل تبليغات اسلامی استان اردبيل بر مسجدمحوری بودن فعاليت‌های دارالقرآن الكريم اشاره كرد و افزود: در اجرای طرح‌های قرآن سعی بر اين است كه برای رونق بخشيدن به مراكز دينی و عبادی، در مساجد و محافل دينی طرح‌های قرآنی اجرا شود.


حجت‌الاسلام ستوده در بخش ديگری از سخنان خود، فرهنگ‌سازی را از مهم‌ترين راهكار ايجاد انس با قرآن عنوان كرد و ادامه داد: يكی از راه‌كارهای ايجاد انس با قرآن كريم در ميان اقشار جامعه، بحث فرهنگ سازی است. در كشور ما، عليرغم توجه به بحث آموزش‌های قرآنی، نسبت به بحث فرهنگ‌سازی كمتر عنايت شده‌است در صورتی كه اين بحث مقدمه و مكمل بحث آموزش است.


وی به فعاليت مؤثر دارالقرآن الكريم تبليغات اسلامی استان اردبيل در شورای عالی قرآن اشاره كرد و گفت: قسمت اعظم بحث‌های قرآنی در شورای عالی قرآن مختص دارالقرآن الكريم تبليغات اسلامی اردبيل است كه به سرپرستی امام جمعه اردبيل توانسته است طرح‌های قرآنی را در سطح وسيعی از استان اجرا كند.


يادآوری می‌شود که در ادامه اين همايش از فعالان و حافظان قرآن استان اردبيل تجليل شد.