صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۱۵۹۷۰
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۴

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره كل اوقاف و امورخيريه استان البرز يكی از راه‌های تبديل بقاع متبركه به قطب فرهنگی را برگزاری محافل قرآنی در امامزادگان دانست.


گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و اجتماعی اداره كل اوقاف و امورخيريه استان البرز يكی از راه‌های تبديل بقاع متبركه به قطب فرهنگی را برگزاری محافل قرآنی در امامزادگان دانست.


حجت‌الاسلام والمسلمين حسين امينی، معاون فرهنگی و اجنماعی اداره كل اوقاف و امورخيريه استان البرز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، از برگزاری محفل انس با قرآن كريم در آستان مقدس امامزاده طاهر(ع) كرج خبر داد و گفت: يكی از راه‌های تبديل بقاع متبركه به قطب فرهنگی برگزاری محافل قرآنی در امامزادگان است، لذا سازمان اوقاف و امورخيريه البرز در سال جاری برنامه‌های مختلف و محافل مختلف قرآنی را برای اجرا در امامزادگان در دستور كار دارد.


وی افزود: در سال گذشته بيش از 40 محفل انس با قرآن كريم در سطح استان توسط اداره كل اوقاف برگزار گرديد كه از اين محافل 12 محفل با حضور قاريان خارجی و علی‌الخصوص مصری برگزار شد، كه استقبال بسيار مناسبی نيز از اين محافل به عمل آمد.


امينی در پايان خاطرنشان كرد: امسال قصد داريم تعداد اين محافل را افزايش دهيم، ضمن اينكه ارتقای كيفی محافل قرآنی نيز در دستور كار قرار گرفته است.