صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۱۹۰۲۲
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲

همايش تجليل از شكوفه‌های ايثار روز گذشته شنبه، هفتم ارديبهشت‌ماه با حضور جمعی از دانش‌آموزان در زاهدان برگزار شد.


گروه اجتماعی: همايش تجليل از شكوفه‌های ايثار روز گذشته شنبه، هفتم ارديبهشت‌ماه با حضور جمعی از دانش‌آموزان در زاهدان برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه سیستان و بلوچستان، علی نامجو، مدير آموزش و پرورش ناحيه دو زاهدان شنبه، هفتم ارديبهشت‌ماه در همايش شكوفه‌های ايثار كه در مدرسه راهنمايی پسرانه شاهد با حضور مسئولان آموزش و پرورش و بنياد شهيد برگزار شد، اظهار كرد: جايگاه علمی و فرهنگی مدارس شاهد سرآمد مدارس ديگر و الگو در مسائل علمی و فرهنگی است.


وی ضمن گرامی‌داشت روز تكريم مادران و همسران شهدا اظهار كرد: مدارس شاهد هم به لحاظ علمی و هم به لحاظ اخلاقی در جايگاه خوبی قرار دارند كه رسيدن به اين جايگاه در سايه همدلی دو نهاد آموزش و پرورش و بنياد شهيد و امور ايثارگران تجلی پيدا می‌كند.


مدير آموزش و پرورش ناحيه دو زاهدان افزود: مدارس شاهد در مسائل علمی و فرهنگی الگو هستند و بهترين نيروی انسانی بايد در مدارس شاهد سازماندهی شود.


در ادامه پالاش، معاون فرهنگی و پژوهش اداره‌كل بنياد شهيد استان سيستان و بلوچستان اظهار كرد: همسران و مادران شهدا با پيروی از بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)، با تدين و شجاعت، همسران و فرزندان خود را برای دفاع از ميهن اسلامی به جبهه‌ها اعزام كردند تا ضمن دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی، امنيت و آسايش نصيب ملت ايران شود.


وی افزود: ديروز پدران و ديگر عزيزان دانش‌آموز اين دوره در عرصه جهاد و رزم، مردانه تلاش كردند و حافظ اين دين و سرزمين شدند و امروز شما در ميدانی ديگر و سخت‌تر، باز مردانه می‌ايستيد و با موفقيت خود در عرصه‌های مختلف راه آنان را ادامه می‌دهيد.


یادآور می‌شود، در پايان اين مراسم از 400 دانش‌آموز طرح پراكنده شاهد با اهدای هديه و لوح تقدير تجليل شد.