گروه فعاليتهای قرآنی: آزمون ورودی تربيت معلم پيشدبستانی قرآن به همت اداره تبليغات اسلامی نمين روز گذشته، 15 ارديبهشتماه در اين شهرستان برگزار شد.
عليزاده، مدير مؤسسه قرآنی ياس كبود نمين در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، تصريح كرد: آزمون شفاهی ورودی تربيت معلم پيش دبستانی قرآن تحت نظارت تبليغات اسلامی نمين، با شركت 140 نفر از بانوان در اين شهرستان برگزار شد.
وی گفت: از بين شركتكننده در آزمون شفاهی تربيت معلم پيش دبستانی 77 نفر توانستند حد نصاب نمره قبولی را كسب كنند.
عليزاده ادامه داد: قبولين مرحله شفاهیآزمون تربيت معلم پيش دبستانی 26 ارديبهشت ماه 92 در آزمون كتبی شركت كرده و در صورت قبولی در دوره پيش دبستانی قرآن كريم كه در مركز استان برگزار خواهد شد شركت میكنند.
وی با اشاره به اهميت آموزش قرآن به خردسالان عنوان كرد: اهميت آموزش به ويژه آموزش قرآن به خردسالان تا جايی است كه در آيات و روايات به اين امر تأكيد شده و در روايات متعددی نيز سن 7 سالگی، مناسبترين سن برای آموزش بيان شده است.
عليزاده با بيان اينكه كودكان را از همان دوران كودكی بايد با قرآن و نماز آشنا كنيم، افزود: بنا به آيات و رواياتی كه وجود دارد بايد از همان سنين كودكی، كودك را به قرائت قرآن و نماز خواندن عادت دهيم كه البته در اين ميان والدين نقش پررنگتری دارند.