صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۲۴۴۳۱
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱

مديركل صدا و سيمای خراسان شمالی بصيرت‌افزايی و آگاهی‌بخشی درباره انتخابات را رويكرد برنامه‌های صدا و سيما عنوان کرد و گفت يكی از رويكردهای رسانه تبيين موضوع انتخابات و ضرورت حضور و مشاركت مردم در آن است.


گروه سياسی: مديركل صدا و سيمای خراسان شمالی بصيرت‌افزايی و آگاهی‌بخشی درباره انتخابات را رويكرد برنامه‌های صدا و سيما عنوان کرد و گفت: يكی از رويكردهای رسانه تبيين موضوع انتخابات و ضرورت حضور و مشاركت مردم در آن است.


احمد مهدوی، مديركل صدا و سيمای خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، اظهار كرد: صدا و سيمای مركز استان، به‌منظور اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و بصيرت‌افزايی مخاطبان شبكه اترك اقدام به توليد و پخش دو ويژه‌برنامه تلويزيونی و راديويی با موضوع انتخابات كرده است.


وی با اشاره به طراحی صورت گرفته درخصوص انتخابات و پرداخت رسانه به اين موضوع افزود: يكی از رويكردهای رسانه تبيين موضوع انتخابات و ضرورت حضور و مشاركت مردم در آن است.


مهدوی خاطرنشان كرد: گفت‌وگو و تجلی حضور، عنوان‌های دو ويژه‌برنامه راديويی و تلويزيونی شبكه اترك است كه به‌طور مستقيم به انتخابات می‌پردازد.


وی با اشاره به پرداختن به موضوع انتخابات در تمامی برنامه‌های صدا و سيما در قالب كلام مجری، گزارش و ... تصريح كرد: در حال حاضر بيش از 5 هزار و 280 دقيقه برنامه راديويی و 4 هزار و 440 دقيقه برنامه تلويزيونی با موضوع انتخابات از شبكه اترك پخش شده است. توليد و پخش 88 خبر راديويی و تلويزيونی از ديگر فعاليت‌های صدا و سيمای استان در خصوص انتخابات بوده است.


مديركل صدا و سيمای خراسان شمالی برقراری ارتباط زنده با شبكه‌های سراسری صدا و سيما و ارسال گزارش‌های خبری برای بخش‌های خبری رسانه ملی را از ديگر اقدامات انجام شده و در دست پيگيری رسانه استانی در خصوص انتخابات بيان كرد.


مهدوی با اشاره به برنامه‌ريزی رسانه در پرداختن به موضوع انتخابات در 3 دوره تبيين و تشريح، تبليغ و تهييج و فراخوان گفت: با نزديك شدن به زمان انتخابات رويكرد برنامه‌های صدا و سيما نيز به موضوع انتخابات و آگاهی‌بخشی مردم در اين خصوص افزايش خواهد يافت.


وی با اشاره به حماسه حضور مردم در استقبال از مقام معظم رهبری تأكيد كرد: رسانه استانی صدا و سيما همانطور كه در سفر مقام معظم رهبری به استان با تمام تلاش ولايت‌پذيری و بصيرت مردم استان را در شبكه‌های ملی و بين‌المللی به نمايش گذاشت در انتخابات رياست جمهوری و شوراها هم حضور آگاهانه و با بصيرت مردم خراسان شمالی را به نمايش می‌گذارد.