صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۲۶۱۶۹
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۱

مديركل فرهنگ و ارشاداسلامی استان يزد با اشاره به برگزاری جشنواره ملی فيلم كوتاه و مستند رضوی در استان يزد اظهار کرد استان يزد از ظرفیت‌های بالايی در حوزه فيلم‌سازی برخوردار است.


گروه هنر: مديركل فرهنگ و ارشاداسلامی استان يزد با اشاره به برگزاری جشنواره ملی فيلم كوتاه و مستند رضوی در استان يزد اظهار کرد: استان يزد از ظرفیت‌های بالايی در حوزه فيلم‌سازی برخوردار است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان يزد، بهرام عبدالحسينی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان يزد 19 اردیبهشت‌ماه در نشست هم‌انديشی انجمن سينمای جوان استان يزد به‌مناسبت برگزاری جشنواره فيلم كوتاه رضوی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی فيلم كوتاه و مستند رضوی در این استان اظهار کرد: استان يزد از ظرفیت‌های بالايی در حوزه فيلم‌سازی برخوردار است.


وی افزود: اين جشنواره به‌صورت سراسری و با حضور هنرمندان كشوری در دهه كرامت برگزار می‌شود، به همين منظور پس از رايزنی‌های صورت گرفته، از امسال يزد ميزبان جشنواره فيلم كوتاه و مستند رضوی خواهد بود.


به گفته مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان يزد، اخذ اين جشنواره از تهران و انتقال آن به يزد كار بسيار مهم و ارزشمندی بود كه می‌تواند جريان مناسبی را برای توليد و بهره‌برداری فيلمسازان يزدی فراهم سازد.


عبدالحسينی اظهار کرد: از هنرمندان فيلمساز بايد بيشترين بهره‌برداری صورت گيرد و اين نشست‌ها ادامه يابد تا بهترين شرايط برای جشنواره محقق شود.


مديركل ارشاد استان يزد اظهار اميدواری كرد فاصله بين هنرمندان با برگزاری چنين نشست‌هايی كمتر شده و شرايط برای تصميم‌گيری خود هنرمندان در موضوع‌های مرتبط فراهم شود.