صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۲۶۱۷۷
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۶

گفتمان دانشجويی با موضوع و محوريت عفاف و حجاب در اسلام امروز، 21 اردیبهشت‌ماه در دانشگاه پيام نور سراب برگزار شد.


گروه اجتماعی: گفتمان دانشجويی با موضوع و محوريت عفاف و حجاب در اسلام امروز، 21 اردیبهشت‌ماه در دانشگاه پيام نور سراب برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، حجت‌الاسلام سيدمحمدعلی حسينی، سرپرست اداره تبليغات اسلامی سراب، امروز، 21 ارديبهشت‌ماه در گفتمان دانشجويی که با موضوع عفاف و حجاب در دانشگاه پيام نور سراب برگزار شد، اظهار كرد: حجاب مختص به زمان ما و يا تنها دين مقدس اسلام نيست بلكه قبل از اسلام نيز به شدت بيشتری در بين جوامع مانند ساسانيان و در بين يهوديان و مسيحيان وجود داشته است.


حجت‌الاسلام حسينی افزود: اسلام حجاب را تعديل كرده و زن و مرد را به رعايت آن موظف كرده است.


سرپرست اداره تبليغات اسلامی گفت: حجاب محدوديت نيست بلكه مصونيت است كه زنان را از چشم‌های آلوده محافظت می‌كند و به آنها عزت و وقار می‌دهد كه در جوامع غربی با زير پا گذاشتن حجاب، زنان را تبديل به يك بازيچه كرده‌اند.


يادآور می‌شود، در بخش بعدی گفتمان به پرسشهای دانشجويان در خصوص حجاب پاسخ داده شد.