صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۲۷۹۷۰
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۶

مديركل اوقاف قزوين گفت توسعه، حفظ و صيانت از موقوفات، سياستی است كه در اداره‌كل اوقاف دنبال می‌شود و از اقدامات صورت گرفته برای حفظ و صيانت از موقوفات در مقابل تعرضات موقوفه‌خواران، سنددار كردن موقوفات است.


گروه اجتماعی: مديركل اوقاف قزوين گفت: توسعه، حفظ و صيانت از موقوفات، سياستی است كه در اداره‌كل اوقاف دنبال می‌شود و از اقدامات صورت گرفته برای حفظ و صيانت از موقوفات در مقابل تعرضات موقوفه‌خواران، سنددار كردن موقوفات است.


حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مديركل اوقاف و امور خيريه استان قزوين در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، بيان کرد: وقف دارای كاركردهای مختلف فرهنگی، سياسی، اجتماعی، هنری و اقتصادی است و سازمان اوقاف نيز از سال‌های گذشته به طور جدی در حوزه موقوفات وارد شده است و در راستای تحقق نيات واقفان و استيفای حق موقوفات گام برمی‌دارد.


وی ادامه داد: توسعه موقوفات، حفظ و صيانت از موقوفات و ايجاد وقف‌های جديد، سياستی است كه در اداره كل اوقاف دنبال می‌شود و با توجه به اين امر يكی از بحث‌های جدی ما در موقوفات، مبارزه با موقوفه‌خواری است.


مديركل اوقاف و امور خيريه استان قزوين افزود: ما اجازه نمی‌دهيم موقوفه‌خواران به موقوفات تعدی كنند و اين امر مهم نيت و اعتقاد ماست و به لحاظ قانونی و شرعی نيز نمی‌توانيم اجازه دهيم موقوفه‌خواران به زمين‌ها و املاك موقوفه تعدی نموده و تعرضی به اين حوزه داشته باشند.


وی تصريح كرد: در همين راستا شعبه رسيدگی به موضوعات وقف و دعاوی وقفی را در دادگستری ايجاد كرده‌ايم تا پرونده‌های مربوط به موقوفات و وقف در اين شعبه با دقت و سرعت بيشتری رسيدگی، پيگيری و منجر به حكم شود.


نوروزی اضافه كرد: از جمله اقدامات صورت گرفته برای حفظ و صيانت از موقوفات در مقابل تعرض موقوفه‌خواران، سنددار كردن موقوفات است كه اداره كل ثبت اسناد نيز در اين راستا همكاری و همراهی خوبی داشتند.


وی در پایان يادآور شد: وقف يك سنت حسنه است و بايد به صورت يك فرهنگ نهادينه شود و همانطور كه به بحث‌های مختلف در دين خود می‌پردازيم بايد به بحث وقف نيز به‌عنوان يك سپرده‌گذاری و سرمايه‌گذاری معنوی توجه جدی داشته باشيم.