صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۲۸۳۳۴
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۸
فرماندار سروستان تأكيد كرد

‌ می‌توان از اردوهای جهادی در جهت پيشگيری و كاهش ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی و نيز توسعه امور معنوی جوانان استفاده كرد.


گروه اجتماعی:‌ می‌توان از اردوهای جهادی در جهت پيشگيری و كاهش ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی و نيز توسعه امور معنوی جوانان استفاده كرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، احسان خازن، فرماندار سروستان امروز سه‌شنبه، 24 ارديبهشت‌ماه در نشست پشتيبانی اردوهای جهادی طرح هجرت 3 كه به‌منظور غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و استفاده از نيرو و نشاط آنان در عرصه‌های سازندگی در اين شهرستان برگزار شده بود، گفت: برگزاری اردوهای جهادی با سه هدف غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان، آشنايی با فرهنگ كار و تلاش، فعاليت‌های گروهی و همچنين كمك به سازندگی و خدمات‌رسانی به روستاها و مناطق محروم صورت می‌گیرد.


وی با بيان اينكه انجام كارهای سخت بدنی، محلی برای تزكيه نفس و خودسازی است، افزود: می‌توان از اين پتانسيل در جهت پيشگيری و كاهش ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی و نيز توسعه امور معنوی جوانان استفاده كرد.


خازن تصريح كرد: اگر قرار است كه حال و هوای جنگ و حالت معنوی آن روزها، دوباره تجلی پيدا كند يكی از محل‌های آن همين اردوهای جهادی است كه افراد اين‌بار در سنگر سازندگی برای محروميت‌زدايی تلاش می‌كنند.


فرماندار سروستان تأكيد كرد: برگزاری اين اردوها اقدام بسيار ارزشمندی است كه می‌تواند هم از لحاظ كيفی و هم كمی و نيز تعداد نفرات نسبت به سال گذشته گسترش پيدا كند.


وی خاطرنشان كرد: انجام اين‌گونه فعاليت‌ها فرصتی است برای بسيجيان كه از اين ظرفيت‌ها استفاده كنند و تقارن آن با ماه‌هايی چون رجب و شعبان و رمضان می‌تواند بر معنويت آن بيفزايد.