صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۳۰۴۱۸
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۱

مسول دفتر قرآن و حدیث حرم مطهر حضرت معصومه(س) از برگزاری دوره كوتاه مدت امام علی(ع) شناسی در این حرم مطهر خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مسول دفتر قرآن و حدیث حرم مطهر حضرت معصومه(س) از برگزاری دوره كوتاه مدت امام علی(ع) شناسی در این حرم مطهر خبر داد.


حجت‌الاسلام صادق فلاح‌پور، مسول دفتر قرآن و حدیث حرم مطهر حضرت معصومه(س) در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه قم، گفت: دوره كوتاه مدت امام علی‌شناسی از شنبه، 21 ارديبهشت‌ماه در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر حضرت معصومه(س) آغاز شده است.


وی بیان کرد: این دره هر شب از ساعت 19 در شبستان نجمه خاتون ويژه برادران و خواهران آغاز شده و تا روزجمعه سوم خردادماه به پایان خواهد رسید.


مسئول دفتر قرآن و حدیث حرم مطهر حضرت معصومه(س) با اشاره به موضوعات کلی این دوره گفت: نسب‌شناسی، تاریخ‌شناسی، معرفت‌شناسی، رفتارشناسی، گفتارشناسی و تربیت شدگان از جمله موضوعات کلی به شمار می‌روند.


وی با اشاره به ریز موضوع‌های زیر مجموعه موضوعات کلی مذکور اظهار کرد: نسب‌شناسی(پدر،مادر و ولادت)، همراه با رسالت، دلایل امامت، ضرورت نیاز به امام از منظر عقل، از خلافت تا شهادت و سیره عبادی، سیاسی و اجتماعی آن امام به همراه دشمن‌شناسی، وصیت‌ها و نصیحت‌ها، امیرالمومنین(ع) از منظر رسالت، فرزندان و اصحاب از جمله موضوعات به شمار می‌آیند.


وی گفت: اساتید معززی چون آقایان یوسفی غروی، اسکندری، محمدجواد طبسی، علوی سرشکی، نظری منفرد، عرفان، جواد سلیمانی، گنجی و محمد جعفر طبسی اساتیدی هستند که در دوره کوتاه‌مدت امام علی‌شناسی تدریس خواهند کرد.


فلاح‌پور یادآور شد: شرکت‌کنندگان به شرط حضور مفید و مستمر پس از امتحان کتبی و قبولی در آن گواهینامه حضور در دوره را دریافت خواهند کرد.