صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۳۰۶۰۳
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۷

جشن ميلاد امام علی(ع) و روز پدر، 4 خردادماه، در مركز فرهنگی اسلامی شمال كاليفرنيا در شهر اوكلند برگزار می‌شود.


گروه بين‌الملل: جشن ميلاد امام علی(ع) و روز پدر، 4 خردادماه، در مركز فرهنگی اسلامی شمال كاليفرنيا در شهر اوكلند برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «ICCNC»، اين مراسم با قرائت آياتی از كلام‌الله مجيد آغاز می‌شود و «امير اكرمی»، دكترای فلسفه دين از دانشگاه مك‌گيل كانادا و «علی عطايی»، رئيس و مؤسس شورای اسلامی بين‌اديان آمريكا در اين برنامه در مورد شخصيت و زندگانی اميرالمومنين(ع) سخنرانی خواهند كرد.


به همين مناسبت مركز اسلامی انگليس نيز روز سيزدهم رجب (3 خردادماه) ميزبان جشن ميلاد حضرت علی بن ابی‌طالب(ع) خواهد بود.


مركز اسلامی هامبورگ نيز به مناسبت ميلاد امام علی(ع) سوم تا پنجم خرداد‌ماه(13 تا 15 رجب) نيز با همكاری مسجد امام علی(ع) در هامبورگ به برگزاری نهمين دوره مراسم روحانی اعتكاف اقدام خواهد كرد.


همزمان با اين مراكز ديگر مراكز شيعی مستقر در كشورهای اروپا و آمريكا نيز با برپايی جشن‌هايی ميلاد پيشوای اول شيعيان را جشن خواهند گرفت.