صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۳۰۹۹۸
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۸

فرماندار سنندج گفت انتخابات و حضور گسترده و حماسی مردم در اين امر خطير زمینه‌ای برای تحكيم همبستگی و الفت اجتماعی است.


گروه سياسی: فرماندار سنندج گفت: انتخابات و حضور گسترده و حماسی مردم در اين امر خطير زمینه‌ای برای تحكيم همبستگی و الفت اجتماعی است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، ميرزايی‌اصل، فرماندار سنندج در نشست شورای اداری اين شهرستان كه دوشنبه، 30 ارديبهشت‌ماه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، اظهار كرد: تصميماتی كه اكثريت جامعه با راهكارهای قانونی، منطقی و مبتنی بر خرد جمعی اتخاذ می‌كنند، همواره موفق، صحيح و با‌دوام هستند و بر همين اساس در قانون اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی انتخابات و رجوع به آرا‌ مردمی ساز و كاری برای نيل به اين هدف و اداره امور كشور است.


وی با اشاره به اينكه حضور آگاهانه و گسترده مردم در انتخابات 24 خرداد ضامن ثبات سياسی و پيشرفت و ترقی جامعه است، افزود: اطمينان مردم از اينكه عوامل اجرايی انتخابات مستلزم به قانون و بی‌طرف هستند موجب گسترش مشاركت آنان است.


فرماندار سنندج با اشاره به نامگذاری سال ‌جاری تحت عنوان سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری اعلام كرد: مصداق بارز حماسه سياسی مشاركت و حضور پرشور مردم در انتخابات است و همه ما بايد تلاش‌هايمان معطوف به فراهم کردن زمينه برای حضور گسترده مردم و تحقق شعار حماسه سياسی باشد.


وی بيان كرد: تمام توان مجريان انتخابات در راستای حراست و صيانت از تك تك آرا‌ مردم به‌كارگيری می‌شود، چرا‌كه مجريان انتخابات شأن و جايگاهی جز امانتداری ندارند.


فرماندار سنندج اعلام كرد: به‌منظور رفاه حال مردم و براساس برآوردهای اوليه در روز 24 انتخابات قريب به 321 شعبه اخذ رأی در شهرستان سنندج مستقر می‌شوند، كه اين‌ آمار در مقايسه با انتخابات دوره گذشته‌ بيش از 32 درصد رشد دارد.


وی ضمن تقدير از همكاری مديران ادارات سطح شهرستان ادامه داد: بر اساس‌ قانون تمامی دستگاه‌ها و ادارات دولتی موظفند فرمانداری را در اجرای هرچه بهتر انتخابات ياری رسانند.


ميرزايی‌اصل در ادامه با اشاره به تخصيص 148 ميليارد تومان اعتبارات عمرانی در سفر تاريخی مقام معظم رهبری به شهرستان سنندج، اظهار كرد: تاكنون حدود 100 پروژه از كل مصوبات سفر رهبری به‌صورت كامل اجرا و به‌بهره‌برداری رسيده است.


وی با اعلام اينكه مابقی پروژه‌ها نيز با پيشرفتی بيش از 50 درصد در حال اجراست كه اميدواريم در كوتاه‌ترين زمان ممكن شاهد بهره‌برداری از آنها باشيم، يادآور شد:‌ اولويت اصلی ما در بحث تخصيص اعتبارات در سالجاری اتمام پروژه‌های نيمه‌ تمام است.