صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۳۱۴۴۲
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۱

رئيس كميته امداد امام خمينی(ره) چناران گفت ميزان زكات جمع‌آوری شده در چناران در سال 91 به نسبت سال گذشته، 61 درصد رشد داشته است.


گروه اقتصاد: رئيس كميته امداد امام خمينی(ره) چناران گفت: ميزان زكات جمع‌آوری شده در چناران در سال 91 به نسبت سال گذشته، 61 درصد رشد داشته است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، محمدعلی كوثری، رئيس كميته امداد امام خمينی(ره) چناران و دبير ستاد زكات شهرستان چناران، 30 ارديبهشت‌ماه در همايش زكات كه در شهرستان چناران برگزار شد، با بيان اينكه سال 91 بيش از چهار ميليارد و 720 ميليون ريال زكات در شهرستان چناران جمع‌آوری شده است، گفت: ميزان زكات جمع‌آوری شده در چناران در سال 91 به نسبت سال گذشته، 61 درصد رشد داشته است.


وی اظهار كرد: 130 ميليون ريال به عنوان زكات تشويقی به محرومان روستاهايی كه در آن سال زكات پرداخت كرده‌اند، پرداخت شد.


دبير ستاد زكات شهرستان چناران بيان كرد: احيای زكات سبب رشد و ترقی در اموال و سبب ماندگاری آنها می‌شود.


همچنين سيدعلي حسيني، فرماندار شهرستان چناران در اين همايش گفت: زكات ويژه دين اسلام نبوده و در اديان ديگر نيز اين فرمان الهی بوده و زكات همپای نماز در آيات و احاديث آمده است.


حسينی ادامه داد: در زكات احيای پول هدف نيست بلكه اصل احيا كردن يكی از اساسی‌ترين فروع دين است كه با آن علاوه بر كمك به فقرا و نيازمندان همان شهر و روستای پرداخت‌كنندگان زكات، پروژه‌های مختلف فرهنگی، مذهبی و عمرانی احداث می‌شود.


فرماندار چناران با تأكيد بر ضرورت پرداخت زكات، خاطرنشان كرد: روستاهايی كه نسبت به پرداخت زكات تلاش كنند نگاه ويژه دولت را به دنبال دارند.