صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۳۴۱۱۰
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۳

يك كارشناس حوزه دين استان قم گفت بايد برای رسيدن به معرفت و محبت اهل بيت(ع) به اعتكاف نگاه عبادی و به جنبه خودسازی آن توجه شود.


گروه اجتماعی: يك كارشناس حوزه دين استان قم گفت: بايد برای رسيدن به معرفت و محبت اهل بيت(ع) به اعتكاف نگاه عبادی و به جنبه خودسازی آن توجه شود.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، حجت الاسلام محمد عبداللهی، يك كارشناس حوزه دين استان قم ظهر امروز يك شنبه 5 خرداد در آخرين روز از مراسم اعتكاف در جمع معتكفين مسجد امام مهدی(عج) بندركنگ اظهار كرد: معتكف طی اين سه روز فرصتی برای رسيدگی و تفكر در اعمال و محاسبه نفس خود می‌يابد.


وی افزود: جوانى كه در مراسم اعتكاف، طعم شيرين ايمان و انس با خداوند را مى‏چشد، لذت‏هاى مادى و شهوانى در ديدگانش، حقير و بى‏ ارزش مى‏ شود و به آسانى در گرداب فساد و باورهاى ضد دينى گرفتار نمى‏ شود.


اين كارشناس حوزه دينی از استان قم بيان كرد: اعتكاف، نقش مهمى در تربيت جامعه و گسترش فرهنگ دينى ايفا كرده و اهرم‏ توانمندى در مقابله با تهاجم فرهنگى دشمن است.


به گفته عبداللهی، اعتكاف فرصت ‏بسيار مناسبى است تا انسانى كه در پيچ و خم‏هاى زندگی مادى غرق شده، خود را بازيابد و به قصد بهره بردن از ارزش ‏هاى معنوى از علايق مادى دست ‏بكشد و خود را در اختيار پروردگار بگذارد.


وی خاطرنشان كرد: با ارتقای برنامه‌های فرهنگی در مراسم معنوی اعتكاف بين دانشجويان می‌توان اعتقادات مذهبی و فكری آنان را بهتر ارتقا داد تا در كاهش معضلات فرهنگی و اجتماعی جامعه موفق تر باشند.