صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۳۶۹۶۵
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸
در راستای تحقق حماسه سیاسی؛

رئيس اداره اوقاف و امور خيريه تنكابن و عباس‌آباد از صدور حكم قطعی و دارای تاريخ اعتبار برای 30 درصد هيئت امنای مساجد دو شهرستان تنكابن و عباس‌آباد خبر داد.


گروه اجتماعی: رئيس اداره اوقاف و امور خيريه تنكابن و عباس‌آباد از صدور حكم قطعی و دارای تاريخ اعتبار برای 30 درصد هيئت امنای مساجد دو شهرستان تنكابن و عباس‌آباد خبر داد.


حجت‌الاسلام مهدی صالحی، رئيس اداره اوقاف و امور خيريه تنكابن و عباس‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مازندران، نمایندگی ساری، گفت: برابر قوانين 30 درصد مساجد دارای هيئت امنا و بر اساس انتخابات داخلی و با نظارت مراجع ذيربط انتخاب و بر اساس ضوابط دارای حكم، اعتبار شده‌اند و 70 درصد ديگر مساجد موجود در اين دو شهرستان نيز در حال ساماندهی هستند.


وی افزود: در راستای حضور بیشتر هیئت‌های امنا و در برگزاری نشست‌های توجیهی در جهت افزایش حضور مردم در انتخابات این اقدام انجام شد.


رئيس اداره اوقاف و امور خيريه تنكابن و عباس‌آباد تصریح کرد: مسجد پايگاهي است، فرهنگي كه انسان موحد و مسلمان در آنجا در ابعاد مختلف حيات فردي و در مسائل سياسي، اجتماعي، اعتقادي و ديگر ابعاد حيات طیبه انسانی، آموزش مي‌بيند.


وی ادامه داد: انسان در مسجد مجال ورود به عرصه‌ پر جنجال زندگي را پيدا مي‌كند و با سلاح تقوا و پارسايي به معناي كامل و صحيح كلمه و با نوعي مصونيت فكري و عقيدتي و با پيراستگي و وارستگي‌هاي لازم با اشتغال در هر سمت و مقامي در صراط مستقيم تكامل انساني قرار مي‌گيرد.


صالحی با اشره به نقش مساجد در تحقق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، خاطرنشان کرد: حضور پرشور مردم در نماز جماعت و جمعه و تشريح حضور آگاهانه و با بصيرت و پرشور مردم در انتخابات 24خردادماه، از موضوعاتی است که ائمه جماعات و هيئت امنای مساجد باید اهتمام ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند.