صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۳۷۱۱۶
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۱
فرماندار خرامه

انتخابات، مظهر اقتدار مردم در دفاع از ارزش‌های والای انقلاب و نظام اسلامی است و شاخص اصلی در آن، حضور گسترده و پرشور مردم در صحنه می‌باشد.


گروه سياسی: انتخابات، مظهر اقتدار مردم در دفاع از ارزش‌های والای انقلاب و نظام اسلامی است و شاخص اصلی در آن، حضور گسترده و پرشور مردم در صحنه می‌باشد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، داريوش دهقان، فرماندار خرامه امروز شنبه، 11 خردادماه در نشست هيئت اجرايی انتخابات اين شهرستان گفت: شاخص اصلی در انتخابات، حضور گسترده و پرشور مردم در صحنه بوده و نامزدها بايد با جلب رضايت مردم زمينه حضور پرشور آنان را در اين عرصه فراهم كنند.


وی انتخابات را مظهر اقتدار مردم در دفاع از ارزش‌های والای انقلاب و نظام خواند و افزود: دشمنان به‌دنبال كمرنگ كردن حضور مردم در انتخابات هستند و از ماه‌های قبل در اين زمينه برنامه‌ريزی كرده و درصدد ايجاد موانع برای حضور مردم در پای صندوق‌های رأی هستند.


فرماندار خرامه حضور مردم در اين صحنه سياسی را مهم ارزيابی كرد و ادامه داد: ايجاد فضای شور و شوق در انتخابات امری ضروری بوده و با قرار گرفتن منشور اخلاق انتخابات در دستور كار نامزدها، عرصه رقابت انتخابات موجب رفاقت می‌شود.


دهقان اظهار كرد: عوامل اجرايی و هيئت‌های نظارتی در اين شهرستان با رصد كامل فرآيند برگزاری انتخابات، شرايط را برای جلب اعتماد عمومی مردم در راستای برگزاری انتخاباتی سالم و قانونمند فراهم می‌كنند.


وی با بيان اينكه تمام مجريان بايد برای حضور گسترده و پرشور مردم تلاش كنند، افزود: تبليغات پيش از موعد نامزدها غيرقانونی بوده و پيگرد قانونی دارد و داوطلبان هنگام تبليغات قانونی بايد در حوزه وظايف شوراهای اسلامی شهر و روستاها نظرات خود را مطرح كنند.


رئيس هيئت اجرايی انتخابات شهرستان خرامه افزود: با توجه به فرمايش‎های رهبر معظم انقلاب در خصوص خلق حماسه سياسی، برای تحقق اين شعار بايد زمينه حضور گسترده مردم در عرصه انتخابات را فراهم كنيم.


دهقان بيان كرد: داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی اين شهرستان بايد زمان تبليغات رسمی را رعايت كنند تا از بروز هرگونه تخلف پيشگيری شود.


وی ادامه داد: داوطلبان شوراهای اسلامی بايد برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات با رعايت قوانين به مجريان برگزاری انتخابات كمك كنند.