صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۳۹۷۵۴
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸
در موزه امام علی(ع)؛

دو كتاب مرقع مناجاتنامه حضرت اميرالمومنين(ع) و تركيب‌بند محتشم كاشانی كه توسط مجتبی ملك‌زاده كتابت شده است، سه‌شنبه 21 خرداد‌ماه در موزه هنرهای دينی امام علی(ع) رونمايی می‌شوند.


گروه هنر: دو كتاب مرقع مناجاتنامه حضرت اميرالمومنين(ع) و تركيب‌بند محتشم كاشانی كه توسط مجتبی ملك‌زاده كتابت شده است، سه‌شنبه 21 خرداد‌ماه در موزه هنرهای دينی امام علی(ع) رونمايی می‌شوند.


مجتبی ملك‌زاده، هنرمند خوشنويس در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) از رونمايی كتاب چاپ شده از روی مرقع مناجات‌نامه حضرت اميرالمومنين(ع) و كتاب خوشنويسی شده تركيب‌بند محتشم كاشانی در موزه هنرهای دينی امام علی(ع) خبر داد.


ملك‌زاده اظهار كرد: مرقع مناجات‌نامه حضرت اميرالمومنين(ع) كه كتاب چاپ شده آن رونمايی می‌شود با ترجمه مويد شيرازياست كه در سال 1380 كتابت و به موزه هنرهای دينی امام علی(ع) اهدا شده است. اين مرقع قبل‌ها به شكل ضعيفی چاپ شده بود كه اين بار نشر آبان آن را به صورت نفيس چاپ كرده است. پس از كتابت آن، بار ديگر اين مناجاتنامه را به خط شكست‌ نستعليق كتابت كردم كه آن را به موزه آستان قدس رضوی و حضرت امام رضا(ع) پيشكش كردم.


اين هنرمند خوشنويس در مورد رونمايی از كتاب تركيب‌بند محتشم كاشانی اظهار كرد: اين اثر نيز مربوط به سال 1380 است و آن را 2 مرتبه كتابت كرده‌ام، نسخه اصلی اين كتاب نيز در گنجينه موزه هنرهای دينی امام علی(ع) نگهداری می‌شود.


شايان ذكر است، كتاب‌های مناجات‌نامه حضرت اميرالمومنين(ع) و تركيب بند محتشم كاشانی توسط نشر آبان و با مشاركت مديريت هنرهای تجسمی و امور موزه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به چاپ رسيده و جلد آن به شيوه جلدسازی قديمی بازسازی شده است.


مراسم رونمايی از اين دو كتاب با حضور مجتبی ملك‌زاده و جمعی از استادان عرصه خوشنويسی، سه‌شنبه 21 خرداد ساعت 17 در موزه هنرهای دينی امام علی(ع) برگزار می‌شود.