صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۰۰۲۷
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۸
از سوی 154 نماينده مجلس صورت گرفت؛

۱۵۴ نفر از نمايندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای از زحمات سازمان اوقاف و امور خيريه و خادمان قرآن كريم در برپايی سی‌امين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن تجليل كردند.


گروه سياسی: ۱۵۴ نفر از نمايندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای از زحمات سازمان اوقاف و امور خيريه و خادمان قرآن كريم در برپايی سی‌امين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن تجليل كردند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، ۱۵۴ نفر از نمايندگان مجلس شورای اسلامی امروز، 19 خردادماه در نامه‌ای از زحمات و اهتمام سازمان اوقاف و امور خيريه و خادمان قرآن در برپايی سی‌امين دوره مسابقات بين‌المللی حفظ و قرائت قرآن كريم تجليل كردند.


سی‌امين دوره مسابقات بين‌المللی قرآن كريم به همت سازمان اوقاف و امور خيريه با حضور ۷۵ كشور و همزمان با ايام بعثت پيامبر اعظم (ص) برگزار شد.


در اين دوره از مسابقات قاری و حافظ برتر ايران به عنوان نفرات برتر معرفی و شناخته شدند.