گروه سياسی: رييس ستاد انتخاباتی محمدباقر قاليباف در خراسان شمالی، گفت: حضور حماسی در انتخابات، دفاع از آرمانهای شهداست و اين حضور برای دولت آينده و نظام اسلامی، پشتوانهای ملی خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، رضا وحدانی، رييس ستاد انتخاباتی محمدباقر قاليباف در خراسان شمالی، روز چهارشنبه، 22 خردادماه، در نشستی كه از سوی جهاددانشگاهی خراسان شمالی با حضور نمايندگان رسانههای استان برگزار شد، تاكيد كرد: با توجه به ناملايمات و مشكلات داخل و خارج كشور، حضور حماسی مردم در صحنه انتخابات، پشتوانهای ملی است.
وی اظهار كرد: با توجه به وجود برخی از مشكلات، كاستیها و ضعفها باز هم مردم بايد همانند گذشته در اين دوره نيز برای دفاع از اهداف انقلاب، نظام و شهدا در پای صندوقهای رای، حاضر شوند و اين حضور بايد بيش از پيش و پررنگ باشد.
وی ادامه داد: رای به هر يك از كانديداهای انتخابات رياستجمهوری، رای به نظام اسلامی است بنابراين همگان بايد در اين زمينه احساس مسئوليت كنند.
وحدانی با اشاره به روند برگزاری مناظره ها بيان كرد: برگزاری مناظره برای مردم تاثير بهسزايی در انتخاب فرد اصلح داشت براين اساس بايد مناظره ها هر چه بهتر از گذشته برای معرفی نامزدها برگزار میشد.
وی با اشاره به وجود برخی از ممنوعيتها برای برگزاری برنامه و سخنرانیها و يا تبليغات در مركز شهر خاطرنشان كرد: عدم وجود برخی از اين محدوديتها در ايجاد شور و شعف برای برگزاری هر چه پررنگتر حماسه سياسی تاثير بهسزايی دارد.
وی با اشاره به شناسايی ظرفيتها و پتانسيلهای بالقوه در خراسان شمالی ادامه داد: با توجه به وجود برخی از محروميتها در استان و وجود سندهايی برای معرفی نقاط ضعف و قوت خراسان شمالی، اميدواريم رييسجمهور آينده برای كاهش محروميت استان، برنامه داشته باشد.