صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۲۸۱۴
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲

«صلوات شعبانيه» در طول ماه شعبان هر روز ساعت 1315 به مدت پنج دقيقه از شبكه راديويی قرآن پخش می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: «صلوات شعبانيه» در طول ماه شعبان هر روز ساعت 13:15 به مدت پنج دقيقه از شبكه راديويی قرآن پخش می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، «صلوات شعبانيه» از جمله برنامه‌های راديو قرآن به مناسبت فرارسيدن ماه شعبان و اعياد شعبانيه است كه تا پايان ماه شعبان، هر روز از ساعت 13:15 به مدت پنج دقيقه به روی آنتن شبكه راديويی قرآن می‌رود.


بر اساس اين گزارش، در خصوص ثواب قرائت «صلوات شعبانيه» در وسائل‌الشيعه، ج 10، ص 492، باب 28 و در مصباح‌المتهجد، ص 28 آمده است كه «در آسمان، دريايی است كه آن را دريای بركات گويند و بر لب آن دريا درختی است كه آن را درخت تحیّات نامند، بر آن درخت آشيانه مرغی است به نام مرغ صلوات و وقتی مؤمنی در ماه شعبان بر سیّد پيامبران(ص) صلوات فرستد، خدا آن مرغ را امر كند تا در آن دريا غوطه خورد و پرهای خود را بفشارد و هر قطره‌ای كه از پرهای آن مرغ بريزد، ملكی خلق كند و جميع آن فرشتگان به تقديس و تحميد و مدح و ثنای پروردگار مشغول شوند و ثواب آنها در ديوان اعمال صلوات فرستنده ثبت شود».


همچنين، در روايت نيز آمده كه يك صلوات در ماه شعبان برابر است با 10 صلوات در غير ماه شعبان، يكی از مهم‌ترين اعمال ماه شعبان «صلوات شعبانيه» است. اين صلوات را امام سجاد(ع) سفارش كرده است كه مسلمانان هر روز ماه مبارك شعبان بخوانند.


«صلوات شعبانيه» شامل بركات ماه و كارهايی كه بايد برای رسيدن به اين بركات انجام دهيم است؛ اين دعا با صلوات‌هايی شروع می‌شود كه توجه به شئون پيامبر اكرم(ص) و ائمه معصومين(ع) است.