صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۲۸۹۹
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۷
بی‌ريا خبر داد

با توجه به نزديك شدن به ماه مبارك رمضان و قول 30 اجرا برای نمايش «كمدی باغ شازده» كه به موضوع كشف حجاب می‌پردازد، اين نمايش پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها در دو نوبت برای علاقه‌مندان در تالار سنگلج روی صحنه می‌رود.


گروه هنر: با توجه به نزديك شدن به ماه مبارك رمضان و قول 30 اجرا برای نمايش «كمدی باغ شازده» كه به موضوع كشف حجاب می‌پردازد، اين نمايش پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها در دو نوبت برای علاقه‌مندان در تالار سنگلج روی صحنه می‌رود.


محمد زوار بی‌ريا، كارگردان نمايش «كمدی باغ شازده» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) گفت: اين نمايش كه نگاهی ويژه و متفاوت به موضوع كشف حجاب در دوره رضاخان و به تبع آن فاجعه مسجد گوهرشاد می‌پردازد، از 19 خرداد اجرای خود را در تالار سنگلج آغاز كرده است.


وی گفت: تعداد اجرای اين نمايش كه تا پيش از ماه مبارك رمضان در اين تالار روی صحنه می‌رود 30 اجرا مقرر شده است و به همين دليل پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها با دو نوبت اجرا ميزبان علاقه‌مندان به ديدن اين نمايش هستيم.


زوار بی‌ريا با اشاره به اينكه اين نمايش نوشته سيدعلی موسويان است گفت: اين نمايش روايت متفاوتی از ماجرای كشف حجاب دوره رضاخانی است كه در آن زن و شوهری ساكن يك خانه قديمی در سفری خيالی به آن زمان رجعت كرده و درگير ماجراهای مربوط به اين واقعه و در نتيجه آن فاجعه مسجد گوهرشاد می‌شوند.


اين كارگردان ادامه داد: اين نمايش پيش از اين با نام «مثل انقراض ماموت‌ها» متقاضی شركت در سی و يكمين جشنواره بين‌المللی تئاتر فجر بود كه به آن راه پيدا نكرد و البته با زبانی طنز و كمدی به موضوعی كه بدان اشاره شد می‌پردازد و هر روز غير از شنبه‌ها ساعت 19:30 اجرا می‌شود.