گروه اجتماعی: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از به بهرهبرداری رسيدن موزه شهيد بهشتی طی هفتم تيرماه سال جاری، خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، سيد محمدهادی ايازی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران اظهار كرد: اوايل سال گذشته منزل شهيد بهشتی به منظور تبديل اين سرا به موزه، در اختيار شركت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از انجام مطالعات اوليه و بررسی چندين طرح برای نحوه مرمت و بازسازی، امروز اين پروژه مراحل نهايی اجرا را طی میكند و طبق پيش بينیهای صورت گرفته هفتم تيرماه سال جاری، همزمان با سالروز شهادت دكتر بهشتی و 72 تن از ياران صديق انقلاب و رهبری به بهرهبرداری میرسد.
ايازی يادآور شد: در راستای حفظ و نگهداری از منازل اساتيد فرهنگ و هنری كه در تهران زيستهاند تاكنون موزه دكتر چمران و استاد شهيد مرتضی مطهری و دكتر شريعتی در پايتخت افتتاح شده است.