صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۶۸۰۷
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۶

مسئول دارالقرآن الكريم اداره كل تبليغات اسلامی اردبيل گفت نهادينه‌شدن فرهنگ قرآن در جامعه می‌تواند زمينه‌ساز اصلاح زشتي‌ها، پليدي‌ها و دگرگونی نگرش‌ها به جامعه باشد.


گروه اجتماعی: مسئول دارالقرآن الكريم اداره كل تبليغات اسلامی اردبيل گفت: نهادينه‌شدن فرهنگ قرآن در جامعه می‌تواند زمينه‌ساز اصلاح زشتي‌ها، پليدي‌ها و دگرگونی نگرش‌ها به جامعه باشد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، حجت‌الاسلام عزيز صابر، مسئول دارالقرآن الكريم اداره كل تبليغات اسلامی اردبيل روز گذشته، يكم تيرماه در جلسه رؤسای ادارات تبليغات اسلامی شهرستانها در محل اين اداره كل، گفت: اگر تمام انسان‌ها و به‌ويژه مسلمانان در عمل به وظايف و تكليف خود قرآن و احكام اسلامی را مبدا و محور اصلی حركت خود قرار دهند ديگر شاهد انحراف و نادرستی در جامعه نخواهيم بود.


وی گفت: پيام‌ها و معارف قرآن بعد از گذشت قرن‌ها همچنان ناب و اصيل است و بشريت نيز تشنه چنين معارف حقيقی و اصيل است.


وی ادامه داد: آنان كه در قرآن غوطه‌ور شدند به حقيقت به درهای ارزشمندی دست يافته‌اند كه در هيچ آيين، مسلك و مرامی سراغی از آن را نمی‌توان گرفت.


صابر محوريت حركت معنوی در جامعه را قرآن خطاب كرد و اظهار كرد: اگر در تمام مسالك نگرش‌ها و رفتارهای ما قرآن ملاك و معيار باشد در آن صورت كج‌روی نخواهيم ديد.


یادآوری می‌شود که برگزاری مسابقه نورالهدی و نغمه‌های آسمانی، حمايت از مؤسسات و خانه‌های قرآنی، كرسی تلاوت، مكتب خانه‌های قرآنی و اعلام سهميه شهرستانها، بررسی عملكرد در زمينه قرآنی و اعلام برنامه‌هاي آتي سازمان از جمله موضوعاتی بود كه مسئول دارالقرآن در اين جلسه طرح كرد.