صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۷۱۶۲
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳

مدير كل تبليغات اسلامی اصفهان گفت ترويج و گسترش معارف مهدويت در جامعه ضرورتی انكارناپذير است چرا كه دشمنان می‌دانند مسلمانان و به ويژه شيعيان به امام زمان(عج) اعتقاد دارند و می‌خواهند اين اعتقاد را در بين مسلمان كاهش دهند و يا از بين ببرند.


گروه اجتماعی: مدير كل تبليغات اسلامی اصفهان گفت: ترويج و گسترش معارف مهدويت در جامعه ضرورتی انكارناپذير است چرا كه دشمنان می‌دانند مسلمانان و به ويژه شيعيان به امام زمان(عج) اعتقاد دارند و می‌خواهند اين اعتقاد را در بين مسلمان كاهش دهند و يا از بين ببرند.







حجت الاسلام بهشتی نژاد ،مدير كل اداره تبليغات اسلامی اصفهان

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اصفهان، نمايندگی اداره كل تبليغات اسلامی اصفهان، حجت‌الاسلام سيدحسين بهشتی‌نژاد، مديركل تبليغات اسلامی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری ایکنا با توجه به سالروز ميلاد حضرت مهدی(عج) گفت: ترويج و گسترش معارف مهدويت در جامعه ضرورتی انكارناپذير است چرا كه دشمنان می‌دانند مسلمانان و به‌ويژه شيعيان به امام زمان(عج) اعتقاد دارند و از شيوه های مختلف می خواهند اين اعتقاد را در بين مسلمان كاهش دهند و يا از بين ببرند.


حجت‌الاسلام حسين بهشتی‌نژاد، افزود: در سال گذشته و به منظور تبيين معارف و آموزه‌های مهدويت در 21 دفتر اين اداره در شهرستان‌های استان،200 گفتمان مهدوی برگزار شد.


وی اظهاركرد: علاوه بر آيات قرآن كريم بيش از 10 هزار روايت در كتب معتبر سنی و شيعی درباره مهدويت وجود دارد كه در آنها مساله ظهور و تشكيل حكومت اسلامی بيان شده است.


مديركل تبليغات اسلامی استان اصفهان تصريح كرد: بر اساس آموزه‌های دينی تكليف ما در زمان غيبت امام زمان(عج) اين است كه از نائب امام زمان و فقهای جامع‌الشرايط تبعيت كنيم چرا كه پيروی از ولايت فقيه پشتيبانی از امام زمان(عج) و زمينه‌ساز عدل جهانی است.


وی گفت: اعتقاد به مهدويت تنها اعتقاد شيعه نيست بلكه يك اعتقاد اسلامی است و همه اديان به آن معتقدند و باورش دارند.


مدير كل تبيلغات اسلامی استان گفت: امسال نيز گفتمان‌های مهدوی در راستای ارتقای معرفت مهدوی و تبيين مفهوم انتظار برگزار می‌شود.