صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۲۴۷۱۹۸
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۰
با حضور حجت‌الاسلام حميد محمدی؛

مراسم تجليل از قرآن‌آموزان برتر شهرستان آران و بيدگل با حضور معاون قرآن و عترت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئيس كميسيون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مراسم تجليل از قرآن‌آموزان برتر شهرستان آران و بيدگل با حضور معاون قرآن و عترت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئيس كميسيون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا)، مراسم تجليل از قرآن‌آموزان برتر شهرستان آران و بيدگل و اختتاميه دوره تربيت معلم و ترجمه مفاهيم قرآن كريم فردا، دوشنبه، سوم تيرماه برگزار می‌شود.


بنابر اين گزارش، در اين مراسم حجت‌الاسلام والمسلمين حميد محمدی، معاون قرآن و عترت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، لاله افتخاری، رئيس كميسيون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی و منصوری نماينده مردم شهرستان كاشان و آران بيدگل سخنرانی خواهند داشت.


گفتنی است، اين مراسم به ميزبانی موسسه جامعه بيت‌الزهرا(س) آران و بيدگل برگزار می‌شود و در آن قرآن‌آموزانی كه توانستند از 100 نمره 90 به بالا را در آزمون ملی حفظ و مفاهيم قرآن كريم كه به همت معاون قران و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد را كسب كنند، با اهدای جوايز و لوح يادبود تجليل و تكريم می‌شوند.